(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het zou je ontgaan kunnen zijn, maar het is Boekenweek. Dat betekent dat je een gratis boekje krijgt als je een ander boek koopt. Wij raden je dan toch zwaar ‘De man van Venus’ aan, een heuse wiet thriller van Nederlandse makelij. Centraal staat de jacht op de nieuwe strain Venus, een combinatie tussen de coca- en wietplant!

Cannabisroman

Een paar weken geleden donderde ie pardoes op onze mat: de naar wij weten allereerste wiet thriller in het Nederlandse taalgebied. De eer om deze 222 pagina’s dikke cannabisroman te schrijven gaat naar Daniël Meyer. Onder dat pseudoniem levert de grijzende ‘entrepreneur pur sang’ een spannend boek af, waarin de uitvinding van Leo – de beste vriend van hoofdpersoon Daan Meyer dus – een centrale rol speelt: Venus.

Jacht op Venus genetica

Venus is het resultaat van jarenlang veredelen door Leo, die het uiteindelijk gelukt is om de twee populairste ‘drugsplanten’ met elkaar te kruisen. Maar deze combi van
cannabis indica en vrouwelijke cocazaden verstoort de cocaïnemarkt en kost Leo dan ook de kop. Na zijn dood is Daan ineens de erfgenaam van Leo’s lucratieve superdrug, maar ook het mikpunt van de nietsontziende criminele bende die het op de Venus-genetica voorzien heeft!

Maar op zijn beurt wil Daan, die ook nog eens net een nieuwe grote liefde heeft leren kennen, de dood van zijn beste vriend wreken – zonder de hulp van de politie uiteraard, duh. De vraag is dus wie deze keiharde confrontatie uiteindelijk wint…

de-man-van-venus

Eerste deel van serie

‘De man van Venus’ is een prima wiet thriller geworden en een ideaal vakantieboek voor alle cannabisliefhebbers. Het is spannend, soms ook grappig en er zit liefde, misdaad en wiet in, wat wil je nog meer?

De schrijver heeft verstand van zaken en zich duidelijk verdiept in de wereld van wietkwekers. En blijkbaar is het Daniël Meyer zelf ook goed bevallen, want hij kondigt ons ook al een vervolg aan: ‘Het masker van Venus’.

Meer informatie over deze nederwiet thriller en hoe je het kan kopen – papier kost 17,95 euro en digitaal als E-book 9,99 euro – vind je HIER

 

(advertentie)