(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Met de inmiddels gebruikelijke hoge zomertemperaturen komt soms ook het gekste in de mens naar boven, specifieke plantenliefhebbers niet uitgezonderd. Neem deze vreemde vogel, die vroeger op de gymles misschien iets te veel ondersteboven aan de ringen heeft gehangen. Hij kweekt een wietplant dwars tegen alle natuurwetten in, namelijk ook ondersteboven! En daar heeft ie natuurlijk een leuke time-lapse video van geschoten.

Alles op zijn kop

Van zaadje tot oogst, maar dan alles op zijn kop. Dat is in het kort wat je zo dadelijk in een kwartiertje kunt zien. Zo’n ondersteboven kweek noemt men ook wel een ’topsey-turvy grow’ in fatsoenlijk Engels. De makers van YouTube-kanaal ‘Weed in a Pot‘ zeggen dat ze veel unieke dingen hebben ontdekt gedurende deze opmerkelijke omgekeerde gang van zaken.

“En de resultaten zijn redelijk interessant”, beloven ze de argeloze en wellicht nog broodnuchtere kijkers. Nou, dat willen wij wel eens zien!

[Eh… wel pas als je de leeftijdsbegrenzing van YouTube hebt omzeild, dus eerst even op het fragment hieronder klikken en zo:]

 

(advertentie)