(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Grasscompany’s ultieme cadeau voor blowers bevat alles wat je je als gezonde wietroker maar kunt wensen. Ongetwijfeld heb je weleens stiekem gehoopt dat je het zou krijgen maar dat hoeft dus niet meer. Tag gewoon degene aan wie je het zou geven en meld je aan voor de Grasscompany.com nieuwsbrief. Dan heb je dat ultieme pretpakket zo in de pocket!

De Ultimate Stoner Gift, zoals Grasscompany.com het zelf noemt is hét ultieme cadeau voor wietliefhebbers maar uiteraard ook helemaal geschikt om jezelf eens goed mee te verwennen. Het bevat alles wat je als wietroker maar nodig kunt hebben maar dikwijls niet in huis hebt wanneer je erom verlegen zit.

Met dit fijne pretpakket grijp je nooit meer mis naar een vloeitje want het bevat meer dan tien verschillende soorten lange vloei. Goed, mocht je toch eens geen trek hebben in een normale joint dan kun je voortaan ook gewoon een puur pijpje roken want ook dat is inbegrepen. Geen zin in een pijp, dan rook je toch gewoon de flexibele bong? Die is sowieso onmisbaar voor iedere wietliefhebber die zichzelf enigszins serieus neemt.

Of wat dacht je van een handige precisie weegschaal om het gewicht van je oogst of coffeeshop aankoop te checken? Een maandenlange voorraad tips? CBD thee? Verschillende maten cones om grote en kleine partyjoints van te maken of een stevige metalen grinder? Een handige rolling tray of Saverette om joints in te bewaren? Dat en nog véél meer valt je ten deel wanneer je een van de drie Ultieme Stoner Gifts wint!

Zó kun je winnen?

Om kans te maken op één van de drie Ultieme Stoner Gifts hoef je maar twee dingen te doen. Eerst tag je in de Facebook-post degene aan wie jij een Ultiem Stoner Gift zou willen geven en vervolgens meld je je vóór zondag 18 februari aan voor de nieuwsbrief van Grasscompany.com. Door dat laatste te doen krijg je niet alleen nog eens 5% extra korting op je eerstvolgende aankoop maar maak je ook kans op vele andere leuke prijzen. In vrijwel iedere nieuwsbrief van Grasscompany.com zit namelijk wel een leuke win-actie!

We hoeven je hopelijk niet uit te leggen hoe je een vriend in een Facebook bericht tagt. Aanmelden voor de Grasscompany.com nieuwsbrief is al even simpel. Je gaat gewoon naar Grasscompany.com en scrolt naar beneden tot je onder ‘onze merken’ een aanmeldknop ziet. Vul je email adres in het vak ernaast in en klaar is kees.

Tag een vriend in de Facebook post van dit artikel, klik op deze afbeelding en meld je aan voor de Grasscompany.com nieuwsbrief voor de Ultieme Stoner Gift en vele andere leuke prijzen.

Iedereen veel succes gewenst, dat de ultieme stoner moge winnen!

 

Update 19 februari: De winnaars zijn bekend mensen, aanmelden voor de Grasscompany.com nieuwsbrief kan natuurlijk gewoon nog steeds. Jesse, Dennis en Gerd, van harte gefeliciteerd met het ultieme cadeau voor stoners!

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)