(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Vaporizer fans opgelet, verdampen wordt nóg leuker en helemaal wanneer je op feestjes en partijen samen met je vrienden dampt. Met Vape Shapes kun je je damp namelijk rechtstreeks uit een wietblad zuigen, ongelogen waar! Met een heerlijke smaak, gewoon zoals je dat gewend bent.

Feesten, cannabis cups en wietfestivals zijn nóg gezelliger wanneer er een paar Volcano ballonnen rondgaan, zeg nou zelf. En natuurlijk gaat het vooral om de inhoud maar eerlijk gezegd mogen die ballonnen ook wel eens opgeleukt worden. Met Vape Shapes bijvoorbeeld, want daarmee zuig je de damp rechtstreeks uit een wietblad!

Vape Shapes

Vape Shapes zijn ballonnen die geschikt zijn voor alle verdampers die met ballonnen werken zoals de Volcano (met Solid Valve), Arizer Extreme Q of de VapirRise tafelverdampers. Het zijn echter geen gewone saaie langwerpige ballonnen maar ze hebben de vorm en opdruk van een heus wietblad. De inhoud is net groot genoeg voor een paar stevige halen, dus supergeschikt om uit te delen en rond te laten gaan.

Je leukt je dampende feestje al met Vape Shapes op vanaf 14,95 euro. Daarvoor krijg je bij Avalon Magic Plants drie herbruikbare Vape Shapes ballonnen, genoeg voor de hele avond dus!

[Openingsfoto: Oprea George, Shutterstock]

 

(advertentie)