(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Country-legende Willie Nelson kennen we al jaren als fervent voorstander van legalisering en sinds een jaar of wat als eigenaar van het wietmerk Willie’s Reserve. Maar ook zijn vrouw Annie mengt zich in the game met een eigen lijn van infused cannabis chocolade, speciaal voor micro-doserende connaisseurs!

Edibles enorm populair

De chocolade van Annie met extra speciaal ingrediënt – inderdaad dat is THC – wordt weliswaar onder de vlag van manliefs Willie’s Reserve op de markt gebracht, maar krijgt wel een eigen marketing en zo. Eetbare wietproducten, of edibles zoals de Amerikanen zeggen, zijn enorm in opmars in Noord-Amerika. De omzet van alle snacks en drankjes is naar verwachting van analisten dit jaar of volgend jaar zelfs groter dan wat er verdiend wordt met de verkoop van ‘gewone wiettoppen’.

Puur natuur

Een prima moment voor de echtgenote van Willie Nelson – die al decennia lang bekend staat om zijn voorliefde voor de cannabisplant – om in te stappen dus. Ze mikt met haar chocolade op de ‘health conscious cannaisseur’, ofwel de gezonde liefhebber (zijn we dat niet allemaal, Annie?) die ook niet per se knetterstoned hoeft te worden na een hapje.

Hoe dan ook ‘Annie Nelson’s Infused Chocolates’ zijn dus supergezond en er worden alleen natuurlijke ingrediënten voor gebruikt. De chocolade komt van Fine & Raw Chocolate, dat onder meer bekend staat door hun ‘lage verhittingstemperatuur om de chocolade’s rauwe vitaliteit en smaak te behouden’.

Micro-dosering

De met de hand gemaakt chocolade van Annie is ook bedoeld voor cannabis liefhebbers die op hun dieet moeten letten, een gluten allergie hebben of vegetarisch zijn. ‘Ik maak mijn infused chocolade voor mensen die willen genieten op een controleerbare manier’, vertelt Annie.

Momenteel is haar snoepgoed al te koop in diverse dispensaries in de staten Nevada, Colorado en Washington. Annie mikt ook met name op consumenten die de theorie van micro-dosering aanhangen; kleine porties THC innemen op meerdere momenten dus in plaats van in een of twee keer heel veel. Wat dat betreft is het THC-gehalte van 5 milligram per portie dus inderdaad heel behapbaar!

(advertenties)