(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De wijkagent die wij deze keer volop in de spotlights willen zetten vanwege zijn verdienste voor de veiligheid van het vaderland (haha, grapje) is Jacob Kobes. Actief in Groningen. Fan van Twitter. En net als zoveel van zijn geüniformeerde collega’s, heeft ook Jacob een ongezonde hekel aan wiet. En dan krijg je dus deze shitshow…

Onbegonnen werk

Dagelijks worden er in Nederland meer dan tien wietkwekerijen opgerold, van grote joekels van broodkwekers  tot kleine tentjes met één lampje van vredelievende thuistelers. En van Zeeland tot Groningen is het prijs, met een omweg door alle andere tien provincies.

Het gaat te ver – menselijkerwijs gesproken – om al die opgerolde wiethokken op CNNBS aandacht te geven, maar soms springt er wel eens eentje tussenuit die we niet mogen laten liggen. Zoals dit keer wijkagent Jacob Kobes en zijn spannende avontuur deze woensdag-gehaktdag 30 september. Dit is ‘m:

Kobes draait door…

Jacob zwaait als ie niet op een politie-mountainbike poseert met zijn politieknuppel in de Groningse wijken  Paddepoel en Zernike-campus. In eerstgenoemd gebied was het op de laatste septemberdag dus prijs. Zoals gezegd is wijkagent Jacob Kobes een ijverige twitteraar en dus kunnen wij ons de moeite besparen om alles na te vertellen en gewoon de drie tweets doorplaatsen die Jacob over het vernietigen van andermans harde plantenarbeid plaatst, inclusief een filmpje van 1 seconde a.k.a. een gifje.

(advertenties)