(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je zelf je eigen wietplantje kweekt, dan wil je naderhand natuurlijk wel weten hoe je het hebt gedaan. Kwestie van afwegen dus, en dat gaat perfect met deze nauwkeurige digitale weegschaal. Het is een ‘beste koop’ artikel dus met de prijs-kwaliteit verhouding zit het wel snor.

De Las Vegas weegschaal is lekker compact en toch ontzettend nauwkeurig. Hij is niet groter dan een platte smartphone en weegt alles wat je erop legt tot 2 cijfers achter de komma. De deksel van de weegschaal kan dienen als schoteltje om je wiet op te leggen, handig!

G_digital-scale-300-las-vegas_8609-1-1

Deze stijlvolle zilverkleurige weegschaal weegt zonder problemen alles met een gewicht van 200 gram of minder. De weegplaat is van aluminium en de deksel en body van kunststof. Op het display kun je het (hopelijk gigantische) gewicht duidelijk aflezen.

En wat betaal je dan voor zo’n prachtige weegschaal? Slechts 16,95 euro dus, in de webwinkel Dutch-Headshop.com. Ohja, je kunt 30 jaar met de weegschaal wegen want zo’n lange fabrieksgarantie zit er op het apparaat!

(advertentie)