(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Kende je de Puffit al? De handige en vooral superdiscrete verdamper door zijn vorm van een astma-inhaler. Wel, de makers ervan hebben het apparaat verbeterd. Kon dat? Jazeker, de Puffit-2 beschikt onder meer over een trilfunctie en is ook met concentraten te gebruiken.

De Puffit, Puffit-X en deze nieuwe Puffit-2 worden gemaakt door fabrikant Discreetvape. Een toepasselijke naam aangezien alledrie de modellen ontzettend discreet zijn. Afgezien van de smakelijke geur die de Puffit modellen bij het verdampen van een lekker wietje produceren, zien ze er alledrie uit als een gewone astma-inhaler. In het openbaar verdampen is dus helemaal geen probleem, niemand ziet dat het wiet is wat je aan het inhaleren bent.

P22Nieuwe features

Deze Puffit-2 heeft een paar handige nieuwe eigenschappen. De mooiste nieuwe mogelijkheid – vinden wij – is dat je er naast gewone wiet ook hele verse ice-o-lator (ice-wax) of cannabisconcentraten zoals wax of BHO wietolie mee kunt verdampen. Standaard wordt er een speciale accessoire met de Puffit-2 meegeleverd die dit mogelijk maakt. De hogere temperatuur waar je Puffit-2 op kan instellen laat dit ook toe.

De Puffit-2 heeft ook een handige trilfunctie die aangeeft wanneer hij warm genoeg is voor gebruik. Wellicht denk je nu van: is dat echt nodig bij een verdamper? Nou bij de Puffit wel dus, die is namelijk zo discreet dat je hem gemakkelijk meeneemt naar een concert of een donkere bioscoopzaal. Plaatsen waar een discreet trilsignaal heel handig kan zijn dus.

Het opladen van deze verdamper gaat via een micro-usb aansluiting – en dat is ook verrekte handig want het is dus dezelfde stekker als die van de oplader van de meeste smartphones en veel andere elektrische apparaten. Als de 2200 mAh lithiumbatterij is opgeladen kun je er zo’n 40 keer mee inhaleren en het opwarmen duurt maximaal 45 seconden. De Puffit-2 hoort daarmee tot een van de snelste verdampers.

P23

De temperatuur is instelbaar op een van de vier voorgeprogrammeerde instellingen tussen de 160 en 213 graden celcius. Voor een plukje wiet gebruik je de eerste twee standen en voor een beetje wax of olie stel je hem in op de hogere temperaturen, Simpel. Na 3 minuten schakelt het apparaat automatisch uit maar als je hem zelf eerder uit wil schakelen dan kan dat ook door een paar keer op de bovenzijde te drukken.

Puffit-2 is verkrijgbaar in het zwart of blauw en kost maar 109 euro. Hij is nu verkrijgbaar bij Vaposhop.nl

 

(advertentie)