(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Check de prachtige en uiterst duurzame en stevige tassen van Sativa! Helemaal milieubewust want van top tot teen vervaardigd uit stoffen van  hennepvezel maar dat is niet alles. Sativa heeft namelijk ook nog eens een hele uitgebreide collectie tassen die allemaal even mooi zijn! 

Het merk Sativa heeft zich toegespitst op het maken van prachtige producten van hennep. Ze hebben tassen voor mannen en vrouwen, maar ook portemonnees en andere accessoires zoals make-up en camera etui’s. De hennepvezels zijn vanwege het milieuvriendelijke karakter en ijzersterke eigenschappen bijzonder geschikt voor het maken van duurzame tassen die jaren mee moeten gaan.

Hennep is ontzettend duurzaam. Het gaat lang mee en groeit ook nog eens supersnel en verbruikt daarbij maar weinig. Het kan veel vaker geoogst worden dan hout, katoen en andere plantaardige grondstoffen voor textiel. De zeer krachtige vezels gaan een eeuwigheid mee dus hennep is beter voor jou én beter voor het milieu!

bag4

De tassen van het merk Sativa hebben meestal ontzettend handige en grappige verborgen vakjes om iets in te verstoppen mocht het nodig zijn. Er zijn tassen vanaf 12,50 euro, je koopt ze bij grasscompany.com

(advertenties)