(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wie de allerlekkerste connaisseurswiet wil kweken zal over een flinke portie geduld moeten beschikken. De meest exotische sativa’s en zoetste Haze soorten hebben doorgaans namelijk een langere bloeiperiode en daardoor ook een andere voedingsbehoefte dan de snellere soorten. 

In de groeifase van wietplanten is de behoefte aan stikstof groter, terwijl wietplanten in de bloeifase meer fosfor en kalium vragen. Wanneer je met een lang bloeiende sativa of Haze te maken hebt, zal de behoefte aan stikstof ook lager zijn dan de hoeveelheid stikstof in normale bloeivoeding. Om ook de langer bloeiende planten op maat te kunnen voeden heeft Bio Nova LongFlower SuperMix ontwikkeld.

BNlongflower2Bio Nova LongFlower SuperMix is een complete NPK meststof met aan aminozuur gebonden spoorelementen in een optimale verhouding voor lang bloeiende planten die een lagere stikstofbehoefte hebben. De sporenelementen zoals IJzer (Fe), zink (Zn), mangaan (Mn) en bijvoorbeeld Borium (B) kunnen door hun gebonden vorm goed door planten worden opgenomen.

Als je een fan bent van de langer bloeiende planten, probeer dan LongFlower SuperMix. Je plant zal je er rijkelijk voor belonen. LongFlower SuperMix is bij diverse tuincentrums te koop, 1 liter kost ongeveer 14 euro.

(advertentie)