(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je deze zomer zelf buitenwiet hebt gekweekt, is de kans groot dat je nog wel wat van die wiet of knipafval hebt liggen. Je kunt het natuurlijk oproken maar je kunt er ook eens wat wietolie van maken. Wietolie is een veilig en gezond medicijn waar je – als je wilt – ook ontzettend stoned van kunt worden! 

Wietolie is dus niet alleen voor patiënten. Je kunt er ook recreatief gezien erg goed mee uit de voeten, een paar druppeltjes zijn zo genomen zoder dat iemand er erg in heeft. Heb je eenmaal wat wietolie, dan kun je het op velerlei manieren gebruiken. Je kunt het heel gemakkelijk aan al je favoriete gerechten toevoegen om zo cannabis eten te maken maar je gebruikt het net zo makkelijk bij een lekkere vrijpartij. Je vriendin (of je vagina) zal je dankbaar zijn!

Wernards wietolie

Wernards wietolie

Wernard Bruining, van de stichting mediwiet heeft een veilige en gemakkelijke manier gevonden om zelf thuis medicinale wietolie te maken. Wij deden het al een keer en tikten het voor je uit in dit artikel. Ook Wernard zelf heeft een handig instructiefilmpje gemaakt waarop je kunt zien hoe je de wietolie kunt maken, hier zie je het:

Zelf ook wietolie maken

Zoals je ziet is het maken van wat wietolie helemaal niet moeilijk en kun je met slechts 15 gram wiet al goed uit de voeten. Een hoeveelheid die iedere buitenwiet kweker wel moet hebben liggen.Alleen heb je er naast de wiet nogal wat spulletjes voor nodig die niet iedereen vanzelfsprekend in huis heeft liggen. Zoals een luchtpompje, een babyfles warmer, alcohol, slangetjes en meer.

Om gemakkelijk aan alle benodigde spullen te komen om wietolie mee te kunnen maken, heeft Apollyon.nl verschillende sets op hun webwinkel te koop. Je hoeft dus niet zelf langs allemaal verschillende winkels en het internet af te struinen om alles bij elkaar te zoeken wat je nodig hebt. De wietolie spulletjes uit de sets van Apollyon zijn speciaal geschikt voor de wietolie van de stichting Mediwiet.

Op de mediwiet pagina van webshop Apollyon.nl vind je de verschillende wietolie sets, maar je kunt de losse onderdelen er ook apart kopen.

(advertentie)