(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Soms denken we dat wíj gek zijn als je hoort wat de beruchte ‘straatwaarde’ van (soft)drugs is. Of althans wat de autoriteiten vinden dat een partijtje wiet of hasj op had kunnen brengen. Vandaar deze prijsvraag: wat denken jullie dat dit zakje wiet dat de politie in Dalfsen inpikte waard is?

Gevat in de Koesteeg

Eerst maar eens de koude feiten uit Overijssel, de provincie waar Dalfsen ligt nietwaar. Zaterdag was de politie daar al belachelijk vroeg uit de veren en uiteraard niet in het minst om mensen hun geestverruimende spulletjes afhandig te maken. Nee correctie, het was zelfs nog officieel de nachtdienst waarover we gaan reppen.

Zo geschiedde ook (dat afpakken) met een 25-jarige jongeman uit het naburige Zwolle, die argeloos door de Koesteeg tufte toen de popo hem zo nodig moest controleren.

Zak wiet in/uit de auto

De reden waarom de politie spreekt van een ‘verdacht voertuig’ wordt ons in het geheel niet duidelijk. Feit is dat de bestuurder en later, na ‘onderzoek door onze recherche’, ook nog een 36-jarige kerel uit Ommen zijn aangehouden. En heel duidelijk is ook dat er in de verdachte auto een zak(je) wiet lag, dat gretig door de politie van Dalfsen op hun Facebook werd geknald:

En dan die prijsvraag (letterlijk) dus; wat denken jullie dat dit op straat waard is in Overijssel volgens de cops daar? Het antwoord hebben we – van stomme verbazing – ondersteboven gepost:

(advertenties)