(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Eén van de grootste sterren binnen het professionele knokwereldje van Mixed Martial Arts is Conor McGregor. Maar stoere vechtsporter of niet, ook Connor bezoekt een coffeeshop als ie in Amsterdam is. Prix d’Ami was de gelukkige die de Ier een stuk hasj en/of een pluk wiet mocht verkopen.

The Money Fight

Conor McGregor (29 jaar) is niet zomaar iemand die voor spek en bonen de boksring instapt. Hij was van 12 december 2015 tot 26 november 2016 wereldkampioen vedergewicht (tot 66 kilo) en werd op 13 november 2016 ook wereldkampioen lichtgewicht (tot 70 kilo) bij de UFC. McGregor werd daarmee de eerste MMA-vechter ooit met UFC-titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd.

Maar de meeste mensen zullen zijn naam kennen van ‘The Money Fight’ vorig jaar, toen McGregor het opnam tegen de Amerikaanse legende Floyd Mayweather. Hoewel de Ier dat beroemde gevecht verloor streek hij toch maar mooi ruim 100 miljoen dollar op, niet slecht voor 9 rondjes knokken…(Mayweather tikte overigens 300 miljoen binnen.)

The champ in Mokum

Goed, deze wereldberoemde vechtersbaas was dus even in Amsterdam. Op zijn eigen Instagram-pagina @thenotoriousmma – waar hij 22,4 miljoen volgers heeft – was het verslag daarvan redelijk braaf te noemen, met o.a. een bezoekje aan de tentoonstelling ‘Big Banksy’ in het Moco-museum (zie beide foto’s hier).

Coffeeshop Prix D’ami

Wat de wereldkampioen MMA echter niet laat zien op zijn Insta is het bezoek aan coffeeshop Prix D’ami. Maar gelukkig hebben ze daar zelf ook een Instagram – @prix_dami – en ze zouden wel helemaal van de ratten besnuffeld zijn als ze het hoge bezoek zouden verzwijgen…

Met de begeleidende woorden ‘There’s only one Connor mc gregor’ werd de freefighter zodoende alsnog ge-out als cannabis consument danwel liefhebber:

(advertenties)