(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Tot onze grote vreugde kunnen we jullie een nieuwe videoclip voorschotelen van ’s werelds hardste (en meest onverstaanbare) deathmetal stonerband: CANNABIS CORPSE. Dit keer heet hun in THC-dampen gedrenkte muzikale hoogstandje ‘Dawn of Weed Possession’.

Een volvette track van hun aankomende album ‘Nug So Vile’ dat op 1 november vanuit de hars-hel tot ons komt via platenmaatschappij Season of Mist! De plaat is gemixt in de Blaze of Torment Studio by Jarrett Pritchard en het belooft een oude vertrouwde Cannabis Corpse kraker te worden allemaal. En je zou ‘m bijna alleen al voor de hoes kopen:

Dat het weer old school gaat knallen als een B52 baseren we niet eens op een ronkend persbericht of een oververhitte fansite, maar op de 2 eerdere tracks die de Amerikaanse wietrockers al vrijgaven van hun nieuwste cannabinoïden nageboorte, ook al gezegend met fijne titels als ‘Blunt Force Domain’ en ‘Cylinders of Madness’. Ach weet je wat, doen we die twee one-hitters er toch ook gewoon ff bij omdat het kan!

(advertenties)