(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Geheel onomstreden is zijn kweektechniek niet, omdat hij nogal van het ontbladeren is vlak voordat je je wietplanten op 12/12 uur zet en daarna tijdens het begin van de bloeifase nog eens. Maar dat gezegd hebbende, met zijn eigen kweekmethode behaalt Joshua Haupt wel dikke vette oogsten binnen. Tot drie keer zoveel als de gemiddelde jandoedel zelfs…

De 32-jarige inwoner van Denver, Colorado begon al wiet te telen toen ie nog op de middelbare school zat, en wel om zo zijn eigen medicijn tegen epilepsie voorradig te hebben.

 

Uiteindelijk schreef Joshua zijn revolutionaire kweektechnieken – die hij samenvat met de term ‘schwazzing’ -op in een boek: ‘Tree A Light’. Ook ontwikkelde hij zelf een voedingslijn onder de ondubbelzinnige naam ‘Succes Nutrients’. Daarnaast is Joshua nog mede-eigenaar bij wietkwekerij ‘Superfarm’ én bezit hij een kledingmerk onder de merknaam Tall T Productions.

Kortom, een bezig en commercieel mannetje. En helemaal nu hij zijn boek en voeding heeft verkocht aan Medicine Man Technologies. Daarvoor kreeg Joshua geen cash geld maar liefst zeven miljoen aandelen van deze beursgenoteerde cannabis consulting agency. 

We hebben die koers even snel gecheckt vanmorgen en toen was één aandeeltje goed voor 2,24 dollar dus reken maar uit… Geen wonder dat Joshua zich op LinkedIn nu Chief Revenue Officer noemt, haha. En dus ook geen wonder dat tv-zender CNBC Joshua Haupt bestempelt als de ‘Steve Jobs’ van de cannabis:

[openingsfoto: Facebook]
(advertenties)