(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Kakelverse YouTube video van onze held CustomGrow420, de wietvlogger die nóóit gaat liggen (slapen). Dit keer laat hij ons armzalige Nederlanders/Belgen weer eens zien hoe mooi het leven van een cannabis connaisseur kan zijn als je leeft op een plek waar wiet volledig legaal is.

Bijvoorbeeld in de staat Washington aan de westkust van de Verenigde Staten, waar recreatieve wiet al sinds de zomer van 2014 van het verbod verlost is. En dat betekent vijf jaar later dat je voor een prikkie je slag kunt slaan en ook nog met prima smokersmateriaal thuiskomt ook!

CustomGrow420 op bezoek bij dispensary Green Colllar Cannabis dus, die er eigenlijk uitziet als een tjokvolle dierenwinkel maar dan met wiet. Van links naar rechts en van onder naar boven staat de zaak vol met cannabis en cannabisproducten.

Jaloersmakend hoogtepunt – zeker als je weet dat we hier meestal ruim meer dan 10 euro voor 1 grammetje wiet aftikken – is de pot met 1 ounce wiet (das iets meer dan 28 gram) die je kan meenemen voor de spotprijs van 40 dollar (das net geen 35 euro)… Of zoals onze cannavlogger het zelf zegt: “Dont sleep!! Enjoy!!!”

(advertenties)