(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met jaloerse ogen kijken we vaak naar de Amerikanen die de heerlijkste concentraten wegdabben terwijl wij het hier vaak met houtje-touwtje hasjolie moeten doen. Als het überhaupt al te krijgen is. De SuperC kan daar verandering in brengen want het is de eerste betaalbare CO2 extractor voor thuis!

Het probleem met concentraten is dat het meest gebruikte oplosmiddel butaan met dure vacuümovens uit het concentraat gehaald moet worden. In een coffeeshop kopen is helaas ook geen optie want die mogen geen cannabisconcentraten verkopen. CO2 extracties zijn zo schoon dat er geen vacuümoven bij aan te pas hoeft te komen, alleen is daar wel weer een kostbare CO2 installatie voor nodig die voor thuisgebruikers absoluut niet te betalen zijn. Tot SuperC kwam tenminste, want dat is een betaalbare CO2 extractor voor thuisgebruik.

SuperC

De SuperC extractor is min of meer kant en klaar en afgezien van de CO2 die redelijk gemakkelijk in flessen te koop is kun je meteen met het ding aan de slag. De kwaliteit van het concentraat is geweldig maar het kost je wel enige tijd voor je het proces goed onder de knie hebt en het is nog altijd een fikse investering waarmee je alleen kleine hoeveelheden kunt verwerken. Aan de andere kant kun je dan wel de meest lekkere concentraten dabben. Er is overigens ook nog een uitbreiding op het systeem te koop waarmee je grotere hoeveelheden cannabis kunt verwerken, tot zo’n 120 gram om precies te zijn.

De SuperC extractor doet er ongeveer 90 minuten over om zo’n 30 gram cannabis in concentraat te veranderen. Hieronder een demonstratie van een olie-extractie met pinda’s, we konden helaas geen video van een cannabisextractie vinden.

De SuperC is sowieso te bestellen in Engeland, maar waarschijnlijk versturen ze het apparaat ook wel naar Nederland of België als je het ze vraagt. SuperC kost 3200 dollar, dat is ongeveer 3020 euro. Download vast de handleiding voor het apparaat, of ga voor meer informatie naar ocolabs.com

(advertenties)