(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Trichomen bevatten alle werkzame stoffen zoals THC, CBD, THCV en ga zo maar door. Ze herbergen alle cannabinoïden en smaakstoffen die cannabis zo bijzonder maken en zijn zo’n beetje het allerbelangrijkste van je wietplanten. En dit apparaatje maakt ze tot wel 100 keer zo groot! 

Oké misschien zijn we een beetje flauw op de maandagochtend, maar de 420 Scope is werkelijk een handig klein apparaatje. Dat je trichomen wel degelijk tot 100 keer vergroot bovendien! En dat maakt het niet alleen een onmisbaar stuk gereedschap voor hobbykwekers, maar eigenlijk ook een must have voor cannabisconsumenten die zeker willen weten dat ze geen verzwaarde wiet aankopen.420scope2

De 420 Scope is de ideale microscoop voor kwekers en bewuste cannabisconsumenten

De 420 Scope is speciaal gemaakt voor cannabisliefhebbers, hij is ongeveer zo groot als een aansteker dus je kunt hem gemakkelijk meenemen naar de coffeeshop. Hij heeft twee draaiknoppen, met de ene kun je de vergrotingsfactor van 60 tot 100 x instellen en met de andere stel je scherp terwijl je kijkt. Een ingebouwd led lampje verlicht je wiet voor een haarscherp beeld.

Waarom?

Wiet ziet er gewoon wondermooi uit wanneer je het 100 x vergroot, het is een wereld op zich waarin je uren zou kunnen ronddwalen. Maar dat is niet de enige reden waarom je een zakmicroscoop nodig hebt. Kwekers kunnen er namelijk gemakkelijk het ideale oogstmoment mee bepalen aan de hand van de kleur van de trichomen. Daarnaast komt een zakmicroscoop handig van pas wanneer je te maken krijgt met plagen om de belagers (insecten) te identificeren zodat je weet hoe je ze moet aanpakken.

scope

Maar de 420 Scope is er niet alleen voor de kweker, hij is namelijk ook onmisbaar voor kritische cannabisconsumenten die liever geen verzwaringsmiddelen willen roken. Omdat het gedoogbeleid het niet toelaat dat wiet op kwaliteit gecontroleerd wordt, ben je daar als cannabisconsument eigenlijk zelf verantwoordelijk voor. Je zou kunnen zeggen dat je een eigen onderzoeksplicht hebt wanneer het op cannabis aankomt. Met de 420 Scope kun je je wiet goed bekijken en bijvoorbeeld zien of er verzwaringsmiddelen zoals loodsplinters, suikerkristallen of iets dergelijks gebruikt zijn. Ook kan het helaas gebeuren dat wiet bijvoorbeeld beschimmeld is of al eens is gezeefd en er dus geen trichoom meer op zit.

Met de 420 scope weet je wat je koopt! Hij werkt op drie knoopcelbatterijen, kost 26,50 euro en is te koop op zamnesia.nl

(advertenties)