(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Op de CNNBS redactie zijn we wel fan van eenvoudige roestvrij stalen apparaten. Voor de VapCap M vielen we dan ook op het eerste gezicht. En die liefde werd nog veel groter toen we de verdamper probeerden. Het apparaat combineert namelijk het gemak van een one-hitter met de zoete smaak van een verdamper en het ouderwetse jointgevoel, fantastisch!

De VapCap M van DynaVape lijkt op het eerste gezicht een eenvoudige verdamper. En hoewel de beste uitvindingen vaak verrassend simpel zijn, schuilt er in de VapCap meer techniek dan je zou verwachten. En dat zorgt gek genoeg juist voor een unieke dampervaring van een uiterst gebruiksvriendelijke verdamper.

Waarom de VapCap ons hart gestolen heeft? Hij is klein en onverwoestbaar, ziet er strak uit en alles wat je nodig hebt om hem te gebruiken is een aansteker. Daarnaast is de smaak van de damp ook nog eens geweldig; de VapCap M is zo gemakkelijk en snel als een one-hitter, verdampt als zijn moderne elektrische concurrenten en geeft je dat ouderwets lekkere jointgevoel.

Eenvoudig effectief

De VapCap M is een strakke roestvrijstalen versie van de originele glazen VapCap vape-pen. Het uiterlijk is veranderd maar het systeem is hetzelfde en uiterst effectief. Het apparaat is ongeveer even groot als een gewone joint en is in feite een dubbelwandige buisvormige chillum met een metalen dop alias ‘de cap’. De Cap schuift over de bescheiden bowl met een inhoud van ongeveer 0,3 gram, ongeveer zo groot is als die van een gemiddelde one-hitter.

Om de VapCap M, of een van de andere VapCap versies te gebruiken, vul je de bowl, schuif je daar de cap overheen en verhit je die vervolgens met een aansteker alsof je de metalen joint rustig opsteekt. Blijf de cap verhitten terwijl je de VapCap rustig tussen je vingers rolt. Wanneer je een klik hoort is de VapCap heet genoeg en klaar voor gebruik. Rook hem op je gemak tot je weer een klik hoort, wat het teken is dat de VapCap weer is afgekoeld.

Het verhitten van de VapCap vergt even wat oefening maar na twee, drie keer gebruiken heb je het wel door. En het mooie van die ouderwetse manier van verhitten met een aansteker, is dat je de temperatuur daarmee min of meer zelf in de hand hebt. Geen thermostaat en display die je met nauwkeurige precisie de temperatuur laat zien, maar gewoon naar eigen gevoel verhitten. Verhit wat korter voor een zijdezachte dampervaring en verhit wat langer voor een kleine verbranding en dat bekende potente rookgevoel bij het inhaleren, met de VapCap damp je zoals jij dat lekker vindt.

De VapCap M is een magnifieke strakke metalen verdamper die je geprobeerd moet hebben. Je bestelt hem op Azarius.nl, hij kost 55 euro en gaat een leven lang mee.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)