(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Lusteloos? Winterdip? Gewoon op zoek naar een lekkere maar natuurlijke energieboost voor een feestje of tijdens de saaie uurtjes op kantoor? Dan hebben we de ultieme tip voor je: ga aan de coke! Nee, geen cocaïne maar Coca Candy, een smakelijke edible op basis van de cocaplant.

Het zal je misschien verbazen maar cocaboeren in landen als Colombia en Peru gebruiken geen coke als ze moe of lusteloos zijn. Nee, zij kauwen op de pure bladeren van de cocaplant. Die zijn, in tegenstelling tot het met chemicaliën bewerkte poeder, namelijk 100% natuurlijk en gezond maar bevatten wel de werkzame stoffen uit de cocaplant.

Wees trouwens maar gerust; om zelf ook zo’n mentale oppepper te krijgen, hoef je echt geen bladeren te herkauwen. Nee, in geval van een middagdip neem je gewoon een Coca Candy! Dat is een smakelijk en discreet snoepje uit het hart van Peru dat de extracten van de coca plant bevat. Zo krijg je dezelfde opwekkende effecten als de cocablad kauwende boeren uit Peru, maar het smaakt een stuk lekkerder.

Je hoeft je trouwens ook geen zorgen te maken voor een inval van de narcoticabrigade want de snoepjes zijn helemaal legaal verkrijgbaar. Ook zijn ze niet verslavend, tenzij je een enorme zoetekauw bent dan misschien. Coca Candy bevat glucose, suiker, coca extract, chlorofyl, honing, citroenzuur, plantaardige extracten en natuurlijke essenties. Het effect is vergelijkbaar met dat van een dubbele espresso.

Een zakje Coca Candy bevat 12 snoepjes en kost 2,70 euro. Het is verkrijgbaar bij Dutch-Smart.nl.

(advertenties)