(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Liefhebbers van Kanna – niet te verwarren met canna(bis) – opgelet. Er is een geheel nieuwe, handige, effectieve en discrete mannier om het stimulerende kruid binnen te krijgen. Namelijk als potente Kanna e-liquid, een goudgele combinatie met Hermes 2, de gloednieuwe strakke penverdamper van Linx.

Kanna, oftewel Sceletium Tortuosum is net als cannabis een stimulerend kruid. Het werd volgens oude tradities gebruikt door de Khoikhoi, een hottentotten volk uit West Kaap, Zuid-Afrika. Zij snoven het, kauwden erop en dronken het als thee vanwege de ontspannende en sociaal stimulerende werking. Anno 2018 hoef je het spul echter niet meer te kauwen of te snuiven, dankzij het nieuwe Kanna e-liquid dat je gemakkelijk en discreet verdampt. Bijvoorbeeld in de Hermes 2, een nieuwe strakke penverdamper van Linx.

Kanna e-liquid

Kanna laat je ontspannen en geeft je een sociaal stimulerende boost. Eerst merk je een lichte oppeppende sociale werking die na ongeveer een uurtje overgaat in ontspanning. Net als bij cannabis merken een deel van de gebruikers bovendien een verhoogde gevoeligheid voor aanraking en een versterkt libido. Kanna is dus met recht een stimulerend kruid.

Je kunt Kanna snuiven, kauwen, als thee drinken en vanaf nu dus ook verdampen in een penverdamper voor e-liquids. De smarte producent Conscious komt namelijk met een geheel nicotine-vrij Kanna extract van gezuiverde Kanna in de vorm van een gemakkelijk te gebruiken e-liquid. Al na 2 tot 3 trekjes merk je de stimulerende werking. Wanneer je het verdampt in de nieuwe kleine maar strakke penverdamper van Linx weet echt niemand waar je mee bezig bent. Discreter kan niet!

Linx Hermes 2

De Linx Hermes 2 is het ideale maatje van Kanna e-liquid. Deze strakke roestvrijstalen penverdamper voor e-liquids is kleiner dan een e-sigaret maar verdampt naast e-liquids ook oliën en tovert ze om in dikke volle damp. Een geweldige prestatie voor een navulbare penverdamper van nog geen 11 centimeter lang.

De Hermes 2 heeft een reservoir van 0,5 milliliter en is gemakkelijk bij te vullen door het mondstuk eraf te draaien. Via een USB lader laad je de Hermes 2 binnen 1 tot 2 uur op en is hij klaar voor gebruik. Alle gebruikte materialen zijn van medische kwaliteit en er zijn geen lijm of verfstoffen gebruikt, waardoor je verzekerd bent van een schone kwaliteit damp.

Met de Hermes 2 penverdamper en een flesje Kanna e-liquid kun je jezelf discreet en razendsnel oppeppen. Het unieke Kanna-effect is al na 2 tot 3 haaltjes merkbaar, en aangezien de Hermes 2 gemakkelijk in de palm van je hand verdwijnt, heeft echt niemand door waar je mee bezig bent. Omdat je het verdampt en de werking zo snel merkbaar is, kun je de effecten zeer goed doseren.

Kanna e-liquid en de Linx Hermes 2 penverdamper zijn verkrijgbaar via Azarius.nl. Een flesje Kanna e-liquid van 5 milliliter kost 19,50 euro en de Linx Hermes 2 kost 29,50 euro maar je kunt ze ook samen voor 45 euro als combinatiedeal bestellen en jezelf 4 euro besparen.

WAARSCHUWING
Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI’s (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe.

 

(advertentie)