(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Vouw je nog altijd een muizentrapje in je tips, of rol je ze gewoon op? Maakt ook eigenlijk niet uit hoe je hem draait, want een gewone papieren filtertip houdt sowieso nauwelijks teer tegen. Wanneer je hem echter in een Jilter Filter stopt wel, en dat rookt toch een stuk gezonder.

De Jilter Filter is nog eens een gezonde tip, of in ieder geval een stuk gezonder dan een zelfgedraaide papieren tippie. Jilter Filters zijn kant en klaar te gebruiken filters met een holle en een dichte kant. In de holle kant schuif je je eigen tip, voordat je hem in een joint draait. De filters houden schadelijke teer- en nicotinedeeltjes tegen, én houden je mond vrij van stukjes tabak en/of wiet die je dan weer, pfft, pfft, moet uitspugen.

Er zijn herbruikbare glazen Jilter Filters en wegwerp Jilter Filters. De glazen filters koelen de rook en komen trouwen ook met een doos wegwerp Jilter Filters, want die dien je in de glazen filters te gebruiken wanneer je ze in een joint draait. Je kunt de glazen Jilter Filters ook op een sigaret schuiven, mocht je die roken.

Vooral de glazen filters maken een joint een stuk exclusiever, en decadenter als je wil maar het verbeterd de algehele rookervaring enorm. Je joint wordt er steviger en mooier door, terwijl het filter voor een zachtere smaak zorgt.

Een doosje bevat 42 Jilter Filters en kost slechts € 1,50 op Azarius.nl. De glazen XL Jilter Filters kosten € 7,50. Daarvoor krijg je drie XL glazen Jilter Filters en een doos van 50 wegwerp Jilter Filters.

[Openingsfoto: victoras, Shutterstock]
(advertentie)