(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zaterdagochtend is een prima tijdstip om eens flink de kniphandjes te laten wapperen. Maar vergeet dan niet les 1 van het edele doch verboden wietvak: voorkom stankoverlast! Maar nee hoor; in Rotterdam was een compleet elftal Bulgaren doodleuk bezig met oogsten terwijl de meur voor omwonenden niet te harden was. Ofwel: einde oefening!

Wietstank drijft buurtbewoners naar politie

Nou wil het geval dat we het hier ook nog eens over een wietplantage plus knipperij hebben van riante omvang, dus dat is dubbel huilie-huilie doen voor de baas, of wellicht bazen van alle bedrijvigheid aan de Dotterbloemstraat in Rotterdam.

Zoals gezegd was de wietlucht daar zaterdagochtend van zodanige onverdraaglijke aard dat buurtbewoners de politie gingen bellen. En dat zoen ze meestal niet met veel goeds in de zin…

Elftal Bulgaren aan de kniptafel

Omdat een gratis anonieme tip over een wietkwekerij altijd makkelijk scoren is voor de politie in de (oplos)statistieken, rukte er meteen maar een team uit naar Rotterdam-Schiebroek. Nadat de deur zijn functionaliteit bewezen had, troffen de dienders er een compleet Bulgaars elftal aan dat de handjes naar goed Rotterdams gebruik flink aan het laten wapperen was!

Behalve de 10 Bulgaarse vrouwen – leeftijd 24 tot 60 jaar – en de ene Bulgaarse man bleken er nog 3 Nederlandse kerels aan de XL-kniptafel te zitten (leeftijd van de heren 17 tot 49 jaar), zo meldt de politie ons.

14 mensen met een schaar in de hand is natuurlijk wel wat opmerkelijk (mits we niet toevallig op een kappersschool zijn beland) maar toch alleszins niet verboden in dit land. Wiet is dat echter wel. En daarvan was er dus het nodige aanwezig in dit Rotterdamse huis.

Kilo’s wiet en honderden planten

Zo hadden de knippers er zeker en vast al wat uurtjes opzitten aangezien er maar liefst 122,8 kilo geoogste toppen werd aangetroffen. En hoewel de politie tegenwoordig niet meer zo snel de ‘straatwaarde’ van drugs vermeldt kunnen we er toch wel vanuit gaan in de huidige markt dat deze kilo’s minimaal een half miljoen euro opbrengen in de groothandel richting coffeeshops en/of buitenlandse afzetmarkten.

De toppen die zo massaal en internationaal geknipt werden waren afkomstig van 412 wietplanten. Zoals te doen gebruikelijk in ons land worden zowel deze levende organismen, hun vruchten als alle benodigde spullen om de dames te vertroetelen vernietigd…

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)