(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Echt waar, stoners just wanna have Fum! De Fum box tafel humidor welteverstaan. In deze luxe houten tafel humidor wordt cannabis namelijk onder optimale condities bewaard, en daar wordt het alleen maar lekkerder van. Je laat je zelf gekweekte wiet toch zeker niet uitdrogen in een Tupperware bakje in de kast?

De meeste cannabisliefhebbers hebben wel ergens een bakje of kistje staan, waarin ze hun wiet, vloeitjes en de rest van hun parafernalia bewaren. Handig, want als je dan trek krijgt in een joint heb je alles bij de hand. Om wiet in te bewaren zijn zulke bakjes echter minder geschikt, omdat de luchtvochtigheid erin net zo hard schommelt als daarbuiten. Is de lucht in de winter erg droog, dan droogt je wiet uit. Is het in de herfst juist erg vochtig, dan zuigt je wiet vocht uit de lucht op als een spons.

Fum box humidor

Heb je goede wiet gekweekt of gekocht, doe jezelf dan een plezier en laat het niet verpieteren. Verwen jezelf en zet een Fum box humidor op tafel. Deze luxe humidor van Okoumé hout is speciaal gemaakt om cannabis in te bewaren. Het Okoumé hout, de magnetische sluiting en de ingebouwde hygrometer zorgen er samen voor dat de kwaliteit van je wiet tiptop in orde blijft.

Wanneer de Fum box humidor dicht is, is hij hermetisch afgesloten voor lucht van buitenaf. Van binnen zorgt het vochtcirculatiesysteem ervoor dat de luchtvochtigheid in de box optimaal blijft. De box is zoals gezegd gemaakt van Okoumé hout, een vochtbestendige houtsoort die geen geur of smaak afgeeft. Twee inbegrepen sponzen zorgen ervoor dat de lucht niet te droog wordt, terwijl je de exacte luchtvochtigheid kunt aflezen op de ingebouwde analoge hygrometer.

Extractie systeem

Naast het in optimale conditie houden van jouw wiet, bevatten de Fum boxen ook nog een handig verzamelsysteem voor trichomen met een 136 micron zeefraam. Door je wiet er in te bewaren, maak je dus ook nog eens je eigen hasj (kief).

Fum box humidors worden gemaakt in Spanje, en zijn voor €139,00 euro te bestellen op Azarius.nl, in de kleuren groen, zwart en Okoumé hout. Momenteel is alleen de kleine variant beschikbaar. Deze heeft een afmeting van 25 bij 23 bij 14 centimeter, en biedt ruimte aan 50 tot 60 gram wiet. 

(advertenties)