(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In het kader van (an sich  vrij nutteloze) exotische weetjes; een banketbakker uit het Spaanse Alicante. De beste man verveelde zich klaarblijkelijk met ’t bakken van doorsnee witbrood, want hij is opgepakt voor de productie van wietbonbons!

medical-marijuanaEn we hebben het niet zomaar over een incidenteel experiment in ’s mans bloedhete bakoven, want er werden in een massale politieactie deze week acht personen gearresteerd. De chocoladebonbons met cannabis of hallucinerende padenstoelen – ook lekker – werden zelfs in een speciaal laboratorium in Santa Pola gefabriceerd, onder deskundige leiding van onze banketbakker! Een bijzonder smakelijk detail is ook dat de lekkernijen ‘aantrekkelijk verpakt waren met het FC Barcelona-logo erop’…

Uitgebonbond

Helaas zul je het toch zonder extra speciale bonbons moeten doen deze zomer aan de Spaanse costa’s, want na de politie-invallen in diverse woningen in Elche, Elda, Jijona en Alcudia de Crespins in Valencia is de banketbakker voorlopig aan het werk in de gevangeniskeuken, zo vrezen wij. Niet alleen werden er namelijk honderden ‘gepimpte’ bonbons in beslag genomen, de agenten vonden ook nog 21.135 euro aan contant geld, 960 gram speed, 500 gram cocaïne en alle materialen en ingrediënten om de bonbons te vervaardigen.

(advertenties)