(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Net als cannabis zijn veel smartdrugs gebaseerd op heilzame of psychoactieve planten uit de natuur. Onder de smartdrug fans bevinden zich logischerwijs dus ook veel blowers. Spuug je niet op een gratis portie verse paddo’s of een lekkere kratom-sessie, meld je dan aan voor het smarte RollingStoned testteam.

De smartbranche en de cannabisbranche hebben veel met elkaar gemeen, en dus krijgen we met regelmaat ook slimme smartproducten toegestuurd om uit te proberen. De voorraad is inmiddels al zo groot dat we er op onze kleine redactie niet meer aan toe komen om alles naast de rookverslagen en vaporizer-reviews, ook zelf uit te proberen. Daarom roepen we jullie hulp in.

paddosetjes

Wat is de bedoeling?

Op de redactie van RollingStoned komen regelmatig smartproducten binnen. Denk hierbij aan gezonde voedingssupplementen zoals brainfood, of paddo-kweekkits, maar ook plantenextracten en psychedelische zaden zoals de Hawaiian Baby Woodrose zaden en Kratom of Kanna. Uiteraard zijn al deze smarte middelen volledig legaal! Omdat RollingStoned door een klein team wordt gemaakt, kunnen we al deze producten onmogelijk zelf allemaal uitproberen. Tegelijkertijd willen we wel eerlijke reviews schrijven van echte ervaringen. Vandaar dat we nu op zoek zijn naar een heus testteam voor deze smartproducten.

Lijkt dit je wat, meld je dan aan door een mailtje te sturen via ons contactformulier dat je hier kunt vinden. Schrijf er ook vooral bij wat voor soort smartproducten je zou willen proberen zodat we een idee krijgen waar je van houdt. We nemen dan af en toe contact met je op voor een te testen smartproduct. Als het product je leuk lijkt, sturen we het op zodat je het kunt proberen in ruil voor een kort verslagje. Simpel!

(advertenties)