(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ieder jaar is het weer hetzelfde sinterklaas- en/of kerstliedje: wat moet je iemand nou weer als cadeautje geven? Welnu, twijfel niet langer en koop voor slechts 24,99 euro het bordspel ‘Eigen Kweek’, inderdaad gebaseerd op de gelijknamige en zeer succesvolle tv-serie!

Eigen Kweek

Vlamingen hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen wat Eigen Kweek is, maar voor de Nederlanders: dat is een dramaserie over een aardappelboer die in de wietteelt stapt. Een soort van Belgische versie van Hollands Hoop dus, al waren de zuiderburen er dit keer eerder bij en zijn er van Eigen Kweek al twee succesvolle seizoenen op televisie uitgezonden en wordt het derde en laatste deel komend voorjaar vertoond.

Maar wie zelf thuis ook een beetje wietteler wil spelen kan nu zijn lol op met het bordspel Eigen Kweek. Heel handig net voor de december feestdagen uitgebracht door Just Games. Ook leuk voor Nederlanders trouwens, want behalve dat wij natuurlijk gewoon die tv-zender Eén kunnen ontvangen, is 1 van de hoofdrollen weggelegd voor ‘den Hollander’

eigenkweek_3d-metspelopzet-300x300Kopen!

Omdat het verkooppraatje van Just Games eigenlijk weinig toevoegingen behoeft, citeren we Just games eventjes voor het gemak:

‘Kruip in de huid van Jos en Steven en speel het knotsgekke en razend spannende Eigen Kweek bordspel, gebaseerd op de populaire serie op één! 

De aardappeloogst is helemaal mislukt. Je wordt gedwongen wiet te kweken om te overleven. Je bluft je een weg door deze wereld om zo snel mogelijk geld te verdienen en jouw wietakker weer in te ruilen voor echte aardappelvelden!

Zaai en investeer maar oogst ook op het juiste moment want je bent nooit zeker wanneer het konijn langs komt en in één keer je hele oogst opeet. Of wanneer Chantal jouw wiet in beslag neemt. De eerste speler die weer allemaal aardappelvelden heeft, wint!’

Zoet

Okay, een beetje veel uitroeptekens misschien, maar 2 tot 4 personen vanaf 12 jaar zijn er toch maar mooi zoet mee, voor drie kwartier tenminste 😉

(advertenties)