(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Groot nieuws – nou ja, vet nieuws – op de Marijuana Business Conference die nu plaatsvindt in Las Vegas. Hiphop-legende en grootverbruikers van wiet Cypress Hill maakten bekend dat ze gaan samenwerken met Bhang Chocolate en zo ma`ken de drie heren officieel hun debuut  in de Amerikaanse cannabisindustrie!

Bhang Chocolate

Het heeft nog best lang geduurd vinden wij, voordat de heren van Cypress Hill – die op talloze nummers hun voorliefde voor wiet hebben bezongen – iets gingen doen in de alsmaar groeiende cannabizz. En dan bedoelen we natuurlijk niet de hilarische internetshows waarin B-Real gaat ‘hotboxen’ met vrienden en collega-artiesten maar het echte money maken met wiet.

Welnu, het rappende drietal gaat dus samenwerken met Bhang Chocolate, een bedrijf dat al langer gespecialiseerd is in de lekkerste medicinale cannabis chocolade (en concentraten)!

schermafbeelding-2016-11-17-om-14-11-00

Marijuana Business Conference

De bekendmaking van het heugelijke en smakelijke nieuws kwam op een uitverkochte Bhang Bash party in Las Vegas, aan de vooravond van de 5e Marijuana Business Conference. Sowieso een feestelijk event dit jaar, omdat Nevada – waar Las Vegas ligt – vorige week voor de legalisering van recreatieve cannabis stemde. Meer dan 350 bedrijven staan op dit wietcongres met een stand en er lopen 7.500 (!) professionals uit de cannabusiness rond.

B-Real is blij

Een ideale plek dus voor de chocoladeboer en de hiphopgroep om hun samenwerking bekend te maken. B-Real was uiteraard zo blij als een Willy Wonka: ‘Het voelt  25 jaar nadat we ons eerste album uitbrachten – waarop wij openlijk praatten over legalisering van wiet, wat toen nog een taboe was – G-E-W-E-L-D-I-G dat we als een volk eindelijk in legale tijden leven. En dat we nu de mogelijkheden hebben om een deel te zijn van deze bloeiende industrie!’

maxresdefault

DJ Muggs gaat voor topkwaliteit

Bhang staat dus vooral bekend om zijn cannabis infused chocolate line, maar ze maken ook andere THC en CBD edibles en wietproducten, o.a. voor vaporizers. DJ Muggs, producer en DJ bij Cypress Hill, belooft dat er ook meer dan alleen choco uit de samenwerking rolt.

‘We zullen een keur aan producten aanbieden’, zegt Muggs. ‘Eén van de belangrijkste redenen waarom wij zo klikken met Bhang is dat wij beide KWALITEIT bovenaan ons lijstje hebben staan. Het is belangrijk voor de groep dat alle producten die we op de markt brengen zo goed zijn dat we ze zelf zouden gebruiken.’

Bhang en Cypress Hill

Ook de CEO van Bhang, Scott van Rixel, is opgetogen over de joint venture met de rappers. ‘Ik groeide op met luisteren naar Cypress Hill en ben een echte fan van hun muziek. Als ik terug kon gaan in de tijd en gevraagd zou worden met wie ik zou willen werken, zou ik hen hebben gekozen omdat er geen enkele andere band meer geworteld is in cannabis en waar dat voor staat.’

Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)