(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Indica dominante wietsoorten maken wiet kweken makkelijk voor beginners maar je moet een uitdaging nooit uit de weg gaan. De ongelooflijk potente toppen, suikerzoete smaak en urenlange energieke psychedelische high maken de uitdaging van het kweken van een 15 weken bloeiende sativa als Santa Marta Haze namelijk meer dan waard. En anders is er altijd nog de Santa Marta Haze autoflower…

We bespreken doorgaans meer indica’s en indica dominante wietsoorten dan sativa’s en dat komt omdat er simpelweg meer indica dominante wietsoorten gekweekt worden. Ook in coffeeshops vind je voornamelijk indica’s; ze zijn nu eenmaal sneller te produceren en dus financieel het meest interessant voor commerciële kwekers.

Uitdaging

Toch is een sativa als Santa Marta Haze de moeite van het kweken meer dan waard, zeker voor thuiskwekers die voor de beste kwaliteit gaan. Ondanks dat ze ruim haar tijd neemt voor de bloeifase en je daardoor voor een uitdaging stelt. Santa Marta Haze bloeit namelijk meer dan 15 weken en wordt hoog zoals een echte sativa dat doet. Maar daar staan wel prachtige eigenschappen tegenover zoals een heerlijke zoete haze smaak, een dikke plakkende laag trichomen, een hoog THC percentage …én een urenlange vrolijke en psychedelische high. Santa Marta Haze is kostbare en gewilde wiet.

Santa Marta Haze Autoflower

Om deze onmiskenbare sativa te maken, kruisten de experts van Seed Stockers de oh zo populaire Amnesia Haze met de Colombiaanse jungle haze Santa Marta. Dit gaf de sativa een veel krachtiger effect dan de meeste andere haze wietsoorten. Ze is echter een ware sativa om in de kweekruimte rekening mee te houden; Santa Marta Haze wordt groot en kent een bloeifase van 15 weken! Geen zin om zo lang te wachten? Seed Stockers heeft ook een automatisch bloeiende Santa Marta Haze, welke je in 75 dagen kunt klaarstomen voor de oogst.

Santa Marta Haze bladeren hebben smalle bladvingers en haar toppen zijn gezegend met een hoog THC percentage. Het smakelijke terpenenprofiel maakt de wiet ontzettend zoet en zorgt voor het opgewekte effect dat urenlang kan duren. Ze maakt je niet slaperig of loom maar euforisch en creatief en smaakt zo zoet als een toetje.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Amnesia Haze, Santa Marta
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 15 weken
  • Smaak: zeer zoet, haze, tropisch fruit
  • Effect: langdurig, potent, opgewekt, creatief
  • Zadenbedrijf: Seed Stockers
(advertenties)