(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Rook je wiet eens door een chillum, lekker ritueel als de oude Sadhu’s. Maar vooral lekker stoned en handig natuurlijk. Een chillum is een rechte pijp van steen, hout of glas die je gemakkelijk in je zak steekt om af en toe een hit van te nemen. 

Je moet het gebruik van een chillum even onder de knie krijgen, want omdat het een rechte pijp is moet je je hand gebruiken als mondstuk. Maar als je het eenmaal door hebt is het superlekker en stoned. Er zijn ook watergekoelde chillums, die noem je een chalice. Chillums zijn goedkoop en je kunt dus een mooie collectie aanleggen, kleine chillums zijn ontzettend gemakkelijk mee te nemen terwijl je van de grotere modellen ontzettend snel stoned kan worden (grote chillum = meer rook).

zeepsteen-deksel

Zamnesia heeft een mooie collectie chillums, deze is gemaakt van zeer donkere, sinistere zeepsteen, maar bedoeld voor heldere, verlichtende momenten. Om geen kruimels of as te inhaleren, wordt het gebruik van een koperen gaasje aanbevolen. 18 cm aangename, zwarte bekoorlijkheid voor de stoner.

Deze chillum heb je al voor slechts 11,25 euro en vind je in de webshop van Zamnesia.nl. Bekijk ook hun andere mooie chillums, er is er al een voor 6,75 euro

(advertenties)