(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je de politieberichten mag geloven dan is hennep hetzelfde als wiet, maar dat is het allerminst. Wiet is om te roken en bevat veel THC, en hennep is het milieuvriendelijke en industriële zusje van wiet waar je van alles van kunt maken. Dit vette skateboard van de Super Sativa Seed Club bijvoorbeeld. Daar is geen boom voor omgehakt maar het rolt wel als een malle!

Skateboarden en cannabis gaan al jaren hand in hand. Skateboarders mogen nou eenmaal graag een jointje roken en dan lekker stoned over de straat rollen. Hennep is op zijn beurt ook een soort wietplant, maar dus niet om te roken. Het bevat nauwelijks THC en wordt dan ook vooral verbouwd als veevoer en voor de industrie. Je kunt er van alles van maken, van autodeur-panelen tot isolatiemateriaal voor gebouwen. Én dus ook skateboards!

Super Sativa Seed Club maakte namelijk een vet skateboard van hennep, zodat jij voortaan stoned en in stijl door de straten kunt rollen. Het deck van het Super Sativa Hemp Skateboard zoals ze hem noemen, is van een professionele kwaliteit en helemaal gemaakt van de vezels van hennepplanten. Onder op het deck pronkt het mooie logo van de Super Sativa Seed Club. Het design is verder lekker eenvoudig gehouden, dus er is nog meer dan genoeg ruimte voor stickers en je eigen versieringen op skateboard van hennep.

Milieuvriendelijk stunten of cruisen op hennep

Het hennep skateboard wordt in drie verschillende maten gemaakt, zodat iedere skater er letterlijk mee uit de voeten kan. De boards kunnen tegen een stootje en hebben een lekkere flex zodat je alle trucjes en stunts erop kunt uitvoeren. Ben je meer van het cruisen dan is er ook een comfortabele Super Sativa Skateboard Cruiser beschikbaar. Dit board maakt het wat makkelijker om je balans te houden, terwijl je met je met een jointje tussen je lippen de hoek om komt cruisen.

Kortom, met de hennep skateboards van Super Sativa Seed Club ga je als cannabisminnende skater helemaal in stijl de straten op. Of je nou graag trucjes doet of je skateboard gewoon als vervoermiddel gebruikt. Kijk snel op SuperSativaSeedClub.com welk skateboard van hennep het beste bij jou past. Het maakt voor de prijs in ieder geval niet uit welke je kiest want ze kosten allemaal €158,-. De cruiser vind je via deze link, en de small, medium en large stuntboards kun je hier bestellen. 

(advertentie)