(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We hebben goed nieuws voor je als je van plan was om binnenkort in te stappen met onze complete CNNBS G-Kit + HortiOne LED. De full spectrum LED kweeklamp daarin heeft namelijk een upgrade gekregen. Hij heeft nu heel toepasselijk 420 LED diodes in plaats van 368, en ook de efficiëntie is verbeterd. 

Zelf je eigen wiet kweken in de kleinschalige maar effectieve CNNBS G-Kit kunnen we iedere cannabisliefhebber aanraden. Daarmee bespaar je namelijk wel zo’n 9 euro op iedere gram wiet die je anders in de coffeeshop zou kopen. Onze meest bescheiden kweekkast daarvoor is de CNNBS G-Kit met (eventueel dimbare) full spectrum HortiOne LED. Hij is efficiënter en krachtiger geworden, en heeft dankzij HortiOne nu 420 LED diodes in plaats van 368.

HortiOne 420

De motor van de kant en klare instap-binnentuin is de HortiOne, en die werd onlangs verbeterd en kreeg wat meer vermogen. De Oostenrijkse LED heeft nu namelijk 420 LED diodes in plaats van 368, en een werkelijk opgenomen vermogen van 150 Watt.

De HortiOne 420 heeft 408 full spectrum diodes van Seoul Semiconductor en 12 Osram Oslon Hyper Red diodes, waarmee de lamp een licht van 3800 Kelvin uitstraalt. Met deze kleurencombinatie is de nieuwe HortiOne 420 net als zijn voorganger geschikt voor zowel de groei- als de bloeifase van wietplanten.

Naast de extra LED diodes is ook de efficiëntie van de HortiOne 420 ook beter dan dat van zijn voorganger. En dat is een hele prestatie van de producent uit Oostenrijk, aangezien de oude HortiOne LED al 2,7 µmol/J aan lichtenergie wist te produceren.

De nieuwe HortiOne doet daar nog een flinke schep bovenop, en levert maar liefst 2,9 µmol/J. Het is een hele bak licht voor deze bescheiden kweekkast, en afhankelijk van je groene vingers goed voor een opbrengst tussen de 120 en 180 gram.

Krachtige lichtbron

De HortiOne 420 mag dan de kweeklamp van onze meest bescheiden CNNBS G-Kit zijn, een B-klasse is het allerminst! We noemden al de ongekende efficiëntie van 2,9 µmol/J maar de lichtwaardes liegen er ook niet om. Op 30 centimeter afstand worden lichtwaardes van wel 1300 µmol gemeten. Dat betekent in de praktijk dat iedere top in je CNNBS G-Kit tot een mooie knuppel kan uitgroeien.

Klaar voor de toekomst

Met de HortiOne 420 en de bescheiden CNNBS G-Kit ben je klaar voor de toekomst. Zowel de LED kweeklamp als de kweekkast zijn aan alle kanten uit te breiden. Voor de CNNBS G-Kit zelf is een hoogte uitbreidingsset beschikbaar die de kast met 56 centimeter verhoogt.

En voor de HortiOne 420 is een apart verkrijgbare dimmer beschikbaar waarmee je de kweeklamp traploos kunt dimmen. En als je er later nog een HortiOne 420 extra bij bestelt, dan kun je die eenvoudig doorlussen met de eerste, zodat je de lampen met één en dezelfde dimmer en schakelklok (meegeleverd in CNNBS G-Kit) kunt aansturen. Tot slot kun je de HortiOne met dimmer ook via een bluetooth verbinding en je smartphone aansturen.

De HortiOne 420 wordt geleverd in de CNNBS G-Kit, een bescheiden maar complete kweekkast van tafelhoogte. De HortiOne LED is goed voor maar liefst 50.000 branduren. Hij wordt passief gekoeld en bevat dus ook geen reparatiegevoelige onderdelen. Hij komt met een fabrieksgarantie van twee jaar. De CNNBS G-Kit inclusief HortiOne 420 LED bestel je natuurlijk op CNNBS.shop, hij kost € 899,-

(advertentie)