(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Tja, rapper Boef. Niet uit het nieuws weg te meppen deze weken. Tot nu toe had dat allemaal geen hol met cannabis te maken, maar een bizar voorval waarover De Telegraaf bericht dwingt ons tot actie. Na een ruzie over een wietplantage zou Boef namelijk een kat hebben ontvoerd en uit een rijdende auto hebben gegooid!

‘Huiskat Gijs dood door rapper Boef’, meldt De Telegraaf, nooit vies van wat sensatie. Maar het krankzinnige verhaal lijkt toch wel ergens op een kern van waarheid te berusten, want het baasje van Gijs heeft aangifte bij de politie gedaan, wat tegenover Omroep Brabant is bevestigd. Watskeburt?

Wietkwekerij in Beverwijk

Rapper Boef, in real life gezegend met de naam Soufiane Boussaadia, woont in Tilburg maar zette in Beverwijk samen met een vriend een wietkwekerij op in de slaapkamer van de 37-jarige Lee Anne Maree, ofwel de eigenaar van kat Gijs. De vrouw zou ‘door medicijnen emotioneel vlak zijn geweest en aangemoedigd door de belofte van geld akkoord zijn gegaan’, aldus de media.

Hoe dan ook, twee oogsten – dus laten we zeggen een half jaar – ging het goed. Maar Boef is Boef en dus kregen de drie ruzie.

schermafbeelding-2016-09-28-om-10-34-17

Rapper Boef in zijn auto, waar naar verluidt vreemde en zieke dingen met een kat zijn gebeurd… [beeld: YouTube]

Kat Gijs gegijzeld

Om het meningsverschil ‘op te lossen’ koos de rapper naar verluidt een originele methode. Niet praten maar de kat ontvoeren!

Arme Gijs werd door Boef en zijn maat gekidnapt en in de auto meegenomen, waarmee ze Lee Anne dus wilden dwingen door te gaan met de illegale slaapkameractiviteiten. Maar de dierengijzeling duurde niet al te lang, want zonder veel pardon werd Gijs op de snelweg uit het raam van de auto geflikkerd. Zwaargewond werd ie teruggevonden maar er was geen redden meer aan…

Boef weet van niks…

In de politie-aangifte staat verder dat de arme vrouw ook met de dood werd bedreigd als ze niet doorging met wiet kweken. Hoe de vork precies in de steel zit zal wellicht de komende maanden duidelijk worden, maar rapper Boef ontkent het verhaal in alle toonaarden. Woensdagochtend op de radio bij Giel Beelen bijvoorbeeld, en ook in De Telegraaf. Daarin stelt hij: “Ik weet niet waar dit over gaat of wie je bedoelt. Ik ga niet in op negativiteit. Als mensen mij beschuldigen van dingen moet je naar de politie gaan en het hun laten oplossen.”

Waarvan akte dus.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)