(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ontkiemen. Nog even en dan gaan duizenden mensen er weer enthousiast aan beginnen voor de buitenkweek. Het enthousiasme verdwijnt echter snel wanneer zo’n wietzaadje na drie weken nog steeds niet uitgekomen is. Voor een gezonde geboorte kun je deze propagator gebruiken. Hij komt met alles wat je verder nodig hebt, want het is letterlijk een starterskit. Inclusief wietzaden dus.

Ontkiemen is een cruciale fase in het leven van een wietplant. Ontkiemen is niet moeilijk, maar in het zaailing-stadium is je wietplant op zijn teerst. Er hoeft maar dít mis te gaan of je plant sterft een vervelende wiegendood. Om je kans op succes groter te maken heeft Royal Queen Seeds een handige starterskit ontwikkeld, letterlijk.

De starterskit bevat alles wat je nodig hebt om wietzaden met succes op te kweken tot een jonge plant. Er zit zelfs een propagator bij en een kweeklamp voor de eerste twee weken. Daarmee kun je dus al voor ijsheiligen zaaien, en hebben je wietplanten een voorsprong wanneer ze halverwege april naar buiten kunnen.

Wietzaden meegeleverd

De propagator en de kweeklamp zijn natuurlijk niet de enige spullen in de starterskit. Eigenlijk bevat de kit alles behalve het water voor je zaailingen. De kit bevat potten, een groeimedium, perliet, een kweeklamp, een propagator (kiemkas), een thermometer, batterijen, nuttige micro-organismen en zelfs drie wietzaden.

Je kunt kiezen uit een feminized starterskit of een autoflower starterskit. De feminized kit komt met drie Critical zaden en de autoflower kit bevat drie White Widow Automatic zaden. Een meegeleverde handleiding zorgt ervoor dat er eigenlijk niets meer mis kan gaan bij het ontkiemen.

Zowel de automatic als de feminized starterskit kost je slechts 39,95 euro, te bestellen op Zamnesia.com.

(advertenties)