(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Elk land krijgt de leider die het verdient, maar godsamme wat hebben wij het slecht getroffen met Mark Rutte. Hij schroomt niet om wiet “troep” te noemen, lepelt braaf de exportleugen op en vindt dat wij bij legalisering “de risee van Europa worden”. Video!

Gisteren bezocht VVD-premier Mark Rutte Noord-Holland en gaf hij interviews aan de regionale media. Ook het voornemen van o.a. Amsterdam om te gaan experimenteren met legale wietteelt kwam ter sprake. En dan blijkt hoe dom ons lachebekje eigenlijk is als het over cannabis gaat. Hij noemt wiet consequent “rotzooi” en “troep” bijvoorbeeld. En in de 40 (!) seconden die AT5 en TVNH hebben vrijgegeven van het gesprek, spuwt de baas van ons land nog minstens 3 leugens over wiet. Nou ja, pak een teiltje en kijk zelf maar door op onderstaand fragment te klikken:

ruttevideo

Oh ja, over 10 dagen mogen we stemmen. Weliswaar voor Europa, maar zoals Rutte zelf al gezegd heeft gaat het eigenlijk over Nederland en niet over de EU. Dus als je gaat, weet je als cannabisliefhebber in ieder geval waar je zeker NIET op moet stemmen…

(advertentie)