(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hoewel het buitenwietseizoen op zijn laatste beentjes loopt, betekent dat natuurlijk niet dat onze politie nu ineens ophoudt met het pesten van vreedzame wiettelers. Zelfs zij die het gedoogde aantal van 5 planten niet eens halen en hun dames binnen (!) in een schuurtje hebben staan moeten vrezen voor de toorn van de hermandad…

Planten de pineut op dierendag

Neem Nijmegen, waar nota bene op dierendag de politie weer eens niks beters te doen had dan ergens iemand zijn planten afpakken. In dit geval drie (3) planten, die echter als ‘hennepbomen’ worden gepresenteerd door het nieuwsmedium 112NijmegenNieuws.

Hennepbomen?! What de fok zijn dat nu weer dan? Nou, dat zijn eenvoudigweg wietplanten met een gezonde dikke stam, zo blijkt uit de foto die een van de politieagenten kiekte:

Illegaal

Het is helaas niet eens de enige miskleun van ofwel de politie in Nijmegen ofwel 112NijmegenNieuws, want even later reppen ze over illegale activiteiten van de getroffen kweker in kwestie: “De bomen hadden een dermate omvang dat kweken hiervan illegaal is”.

Wat een onzin. De Hoge Raad heeft al jaren geleden bepaald dat de omvang van de planten én de grammen (of zelfs kilo’s) wiet die daar vanaf komen er NIET TOE DOEN!!

Balen dus voor deze wietteler uit Wolfskuil in Nijmegen die zijn harde arbeid achterin een politiebusje uit zicht zag verdwijnen…

(advertenties)