(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Waar een klein land groot in kan zijn. Nou, voor Nederland betekent dit dat we alles op alles zetten om de levensgevaarlijke terreur van Islamitische Staat wietplanten te bestrijden. Zo ook in Lochem, waar de plaatselijke politie  succesvol 5 ‘overlastgevende hennepplanten’ de nek om wist te draaien…

Terreur in de Achterhoek

We schrijven zaterdag 20 oktober, en opnieuw dreigt de terreur toe te slaan in Nederland. Dit keer komt het gevaar uit Lochem, want daar in de Achterhoek is er sprake van een fenomeen waar wij nog nooit eerder van hadden gehoord:

Schieten die planten op mensen, zijn er botbreuken genoteerd door expres overstekende wortels, worden argeloze voorbijgangers gewurgd door samenwerkende wiettoppen?!

De ene overlast is de andere niet

Nee. Nee. Nee. Iemand in de buurt van de 5 oogstrijpe wietplanten in Lochem vond ze maar vies stinken, belde de politie en die kwam nog braaf opdraven ook – ondanks dat geklaag over werkdruk en personeelstekort. En al snel concludeerde de popo dat er hier dus sprake was van ‘overlast voor de straat’, simpelweg omdat de planten in een tuin staan die aan die straat grenst.

En dan worden de brave burgers dus gestoord in het opsnuiven van heerlijke en gezonde benzinedampen van voorbijrazende auto’s en pruttelende tweetakt-scooters, en dat moeten we niet hebben in Nederland mensen!

De overlast-planten in Lochem, net voordat ze door de politie in een zinloze dood worden gejaagd…

Rustig (door)slapen

Kortom, de politie maakt omdat ‘de geur in de omgeving zeer sterk aanwezig was’ een einde aan de 5 overlast gevende planten. Die ontzettend lullig actie proberen ze op hun Facebook dan nog goed te praten ook, door wat juridische quotes te strooien over het gedoogbeleid en de 5 plantenregel. Geen touw aan vast te knopen voor Henk en Ingrid die wat planten in de tuin houden, maar dat weten we al langer van het 42 jaar oude gedoogbeleid. Een beleid dat praktisch het beste samen te vatten valt met: de politie doet gewoon lekker wat zij wil.

Vette pech dus voor deze buitenwiet-liefhebber in Lochem die zijn prachtige dames nét voor de finish ziet sneuvelen door geklaag van de buren en genoemd heldhaftig optreden van de politie.

Bravo, het land is weer gered, gaat allen met een gerust hart slapen vanavond – dat doet de politie ook totdat er weer iemand belt over stinkende planten…

[openingsbeeld: Christos Georghiou/Shutterstock]
(advertentie)