(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Deze week schreven we over de PokéBall grinder die het Amerikaanse Amazon aanbiedt, maar een alerte Nederlandse headshop wees ons daarna op zijn Pokémon aanbiedingen. Dus dat wordt nog meer beestachtig genieten!

Handelsvolkje

Dat Nederlanders een handelsvolk is bewijst het Rotterdamse bedrijf Apollyon dus maar weer eens. Waar Amazon slechts 1 Pokémon stoners attribuut tentoonstelt – zie ons bericht ‘Daar is ie dan: de Pokéball… eh, wietgrinder!‘ van woensdag, daar knallen ze er vanuit de havenstad een heel pretpakket tegenaan in de stijl van de virtuele beestenjacht. We kregen direct een mailtje van de eigenaar dat cannabisliefhebbers helemaal niet in de VS hoeven te gaan shoppen voor leuke Pokémon shit. Welnu, dit kunnen blowende fans onder meer binnen hengelen:

Pokéball Dab Bong – Pokémon GO – Gotta dab ‘em all!

Een hoogwaardige kwaliteit Pokéball Dab Bong in het populaire Pokémon GO thema waarmee je geen fictieve wezens kunt vangen, maar wel allemaal cannabis concentraten kunt dabben.

Schermafbeelding 2016-09-02 om 10.20.46

De 17,5 cm hoge dab bong is handgemaakt van dik glas en bestaat uit een ronde Pokéball kamer, een dome, een mondstuk met een slapende Snorlax Pokémon erop en een diffused downstem. “Gotta dab ‘em all” wordt wel heel eenvoudig met deze bijzondere olie bong. Hij kost 199,95 euro.

Pokémon Dab Rig – Pokéball Honeycomb Perc – Oil Rig in Smokémon GO Thema

Pokémon Dab Rig voor het gebruik van olie en andere cannabis concentraten. De 30 cm hoge dab rig wordt geleverd met bijpassende dome, maar kan ook met dome en kopje besteld worden.

Schermafbeelding 2016-09-02 om 10.24.03

Je kunt er in de opties voor kiezen om een bijpassend kopje (bowl) met een aantrekkelijke korting mee te bestellen. Met dit kopje is de Pokémon Dab Rig tevens geschikt om gedroogde kruiden en wiet mee te roken.

Smokémon Pokéflute Pijp – Pokémon Fluit Chillum

Tot slot nog een handgeblazen replica van de nostalgische Poké Flute uit de bekende Pokémon serie. De handgeblazen pijp heeft een lengte van 12,5 cm en is vervaardigd uit stevig laboratorium glas met een glasdikte van 5 mm.

Schermafbeelding 2016-09-02 om 10.25.56

De mooi vormgegeven glazen chillum heeft de vorm een fluit waarop een Poké Ball is aangebracht. De Smokémon pijp is geschikt voor droge kuiden en wiet. Een prachtig exemplaar als blikvanger en verzamelobject!

Kijk voor deze en nog meer Pokémon stoners hebbedingen – onder andere de vette Dab Rig Honeydrip die je op de openingsfoto ziet – op de website van Apollyon… Go-go-go!!

(advertentie)