(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het was een kwestie van tijd voordat de virtuele Pokémonwereld zou worden verbonden met de minstens zo geestverruimende wietplaneet. En zie, hier is een grinder die rechtstreeks uit eerstgenoemd fantasierijk lijkt getransporteerd!

Poké Ball

Om Pokémons te vangen heb je een Poké Ball – ook wel Pokéball in goed Nederlands (*ahum) – nodig, dat weet iedereen. Nodig om die vermaledijde Pokémons te vangen en in op te sluiten. Er zijn meerdere soorten ballen, van Master Ball tot Safari Ball en van Great Ball tot Ultra Ball, maar er is ook een ‘gewone’ Pokémon ball natuurlijk, het moet niet te gek worden tenslotte.

Aluminum wietgrinder

Welnu, het heeft niet lang geduurd nadat de Pokémon Go hype losbarstte voordat een gewiekste cannabisondernemer brood zag in een op de rage gebaseerd stoners attribuut: de Poké Ball grinder! Niet om rare beestjes mee te vangen, die kunnen wij missen als de politie, maar om een plukje wiet in te verkruimelen, wat je vervolgens in een joint kiepert. Zo simpel is het met de 3-delige aluminum grinder en niemand minder dan internetwarenhuisgigant Amazon biedt dit stoners hebbeding van de zomer van 2016 nu aan met korting en al:

Schermafbeelding 2016-08-31 om 09.25.53

Officieel wordt het collectors item aangeboden onder de lekkerbekkende naam ‘Formax420 Pokemon Grinder Pokeball Spice Mill With Pollen Press 3 Pieces 2 Inch Crusher‘, en dat allemaal voor een miezerige 15,99 dollar met gratis verzending. En dan krijg je er ook nog eens een gratis pollen press bij ook!

 

 

(advertentie)