(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Om het leven van ijverige tuiniers wat simpeler te maken, hebben de mensen van Green House plantenvoeding in poedervorm bedacht. In plaats van een grote lijn aan zware flessen gebruik je slechts twee verschillende soorten voeding, het is gemakkelijk in gebruik en blijft ook nog eens extra lang houdbaar.

De voordelen van plantenvoeding in poedervorm liggen voor de hand. Het weeg niets dus je kunt het gerust online bestellen en blijft heel lang goed. Omdat Green House slechts vier verschillende soorten poedervoeding maakt, is het gebruik ook een fluitje van een cent. Tijdens de groeifase gebruik je Powderfeeding Grow en in de bloeifase schakel je over op Powderfeeding voor kortbloeiende soorten, langbloeiende soorten of hybrides. Een zakje Powderfeeding van 10 gram kost slechts 69 cent en daarmee kun je zo’n 10 tot 20 liter voedingswater aanmaken.

powderfeeding-grow

Ultiem kweekgemak

Planten voeden met Powderfeeding is heel gemakkelijk, je lost het poeder gewoon op in de juiste hoeveelheid water. Voor jonge planten gebruik je 2,5 tot 5 gram per 10 liter water en volwassen planten kunnen een heel zakje van 10 gram per 10 liter water hebben. De keuze voor wat betreft welk soort Powderfeeding je nodig hebt is ook erg simpel gehouden. Er is een Powderfeeding voor de vegetatieve fase (groeifase), een voor kortbloeiende soorten zoals de meeste indica dominante planten en autoflowers, een voor langbloeiende sativa’s en tenslotte is daar de Powderfeeding voor hybrides. De verschillende varianten zijn speciaal afgestemd op de voedingsbehoeften van deze wietsoorten, ze bevatten alle benodigde micro- en macro elementen die planten nodig hebben. Oh ja, je kunt Powderfeeding gebruiken op ieder medium, van aarde tot kokos en hydroponische mediums zoals steenwol, kleikorrels. Het is zelfs geschikt voor airoponics systemen die helemaal geen medium gebruiken.

powderfeeding-hybrids

 

Je koopt Powdervoeding op Zamnesia.nl Een zakje van 10 gram kost 69 cent en een volle doos met 50 zakjes (500 liter voedingswater!) kost 24,69 euro. Je hebt de keus uit Powderfeeding Grow, Powderfeeding Short Flowering, Powderfeeding Long Flowering en Powderfeeding Hybrids.

(advertentie)