(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als gemak de mens dient dan dient gemak zeker de blower. En helemaal als die niet eens zijn handen meer ‘vuil’ hoeft te maken waneer hij wiet voor een joint prepareert. Dankzij de kekke Bud Bug is dit niet langer een fantasie!

To grind or not to grind

Vroeger trok je als cannabis consument in de Lage Landen nog de aandacht al je je wiet niet met de blote handen verkruimelde maar dit met een grinder deed. Een apparaatje speciaal voor het verkruimelen van je toppen, wat was dat voor nieuwerwetse gekkigheid?

Schermafbeelding 2016-08-11 om 11.01.05Inmiddels zijn we al gewend aan dit handige hulpmiddel, dat in alle mogelijke varianten wordt aangeboden: van plastic net-niet-wegwerp-grindertjes al dan niet met bedrijfslogo tot en met stoere metalen krachtpatsers met   onderin een extra opvangbakje voor de gezeefde pollen en al…

Volledig automatisch

Maar speciaal voor de allergrootste aanhangers van gemak dient de mens is er de Bud Bug. Jawel, niets meer of minder dan de eerste volledig automatische grinder!

Waarom ie op een insect zou moeten lijken, ontgaat ons volkomen. Maar doe gewoon je favoriete kruiden erin, druk de deksel aan en binnen 10 seconden worden je kweekvruchten tot fijne stukjes vermalen. Om het schoonmaken te vergemakkelijken kan de onderkant losgehaald worden. De Bud Bug werkt op 3 AAA batterijen, hoe eenvoudig wil je het allemaal hebben?

De Bud Bug kost 36,50 euro en is o.a. HIER te koop bij Zamnesia

(advertenties)