(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Led kweeklampen fabrikant Kind timmert goed aan de weg. Na drie jaar op rij een High Times Gear of the Year award gewonnen te hebben, komen ze nu met splinternieuwe LED kweekbalken die ongetwijfeld ook hoge ogen zullen scoren. De balken zijn betaalbaar en een ideale lichtboost voor iedere kweekruimte.

Kind led kweeklampen staan al een paar jaar bekend als de betere led kweeklampen op de markt. High Times beloonde Kind dan ook drie jaar op rij met een zogenaamde Gear of the Year award. De prestaties, het lage stroomverbruik en de maximale gebruiksvriendelijkheid hebben ervoor gezorgd dat de leds immens populair zijn onder kwekers over de hele wereld. Nu komt het merk dus met betaalbare led kweekbalken op de markt die perfect zijn te gebruiken als extra lichtboost voor HPS en LED kweekruimtes.

KIND_BAR_2_FLOWER_A_1_ON_c56aaf1c-b436-4277-be4a-633f4cb0b615

Led bar lights

De Kind led bar lights, zoals ze officieel heten zijn er in 60, 90 en 120 centimeter uitvoeringen en verschillende kleurenspectrums. Kind heeft ze speciaal ontwikkeld om kweekruimtes van extra lichtcapaciteit te voorzien. HPS kwekers kunnen enorm profiteren van het extra ledlicht om het HPS spectrum aan te vullen. LED kwekers kunnen met de led balken combineren voor een extra lichtboost en met een combinatie aan bar lights, zowat ieder gewenst kleurenspectrum creëren. Ook handig is dat je de balken zowel horizontaal als verticaal kunt gebruiken om planten ook vanaf de zijkant bij te verlichten zodat ze ook daar goed ontwikkelen.

Groei, bloei macro en micro

Er zijn vier types led balken van Kind beschikbaar, ieder in een 60, 90 en 120 centimeter lange variant. Je hebt light bars die speciaal voor de groeifase en speciaal voor de bloeifase bedoeld zijn, en daarbij kun je dan kiezen voor een micro- en een macrospectrum. Het macro lichtspectrum straalt licht uit in de belangrijkste kleuren die planten in grote hoeveelheden kunnen opnemen, dit is het belangrijkste licht voor planten en kan als hoofdverlichting gebruikt worden. Het micro lichtspectrum is aanvullend en ideaal als bijverlichting, het bevat onder andere UV licht voor een extra harsproductie.

Het beste resultaat bereik je met een verhouding van één micro bar licht ten opzichte van iedere twee macro bar lights. Deze combinatie zorgt er namelijk voor dat planten kunnen genieten van een volledige 12 bandbreedte aan kleuren dat ook gebruikt wordt bij de andere Kind kweeklampen.

De Kind Led Bar Lights zijn verkrijgbaar vanaf 129,95 euro en te koop op LedParadise.eu.

(advertentie)