(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hé cannabisliefhebber, wordt het niet eens tijd voor inspirerende vakantie? Een ticket boeken is niet nodig en je kunt op elk gewenst moment vertrekken. Moet je alleen wel paddo’s of truffels hebben maar gelukkig kun je die gemakkelijk zelf kweken, ze schieten namelijk als paddestoelen uit de grond!

In tegenstelling tot de kweek van je eigen cannabis, heb je niet veel nodig om thuis je eigen paddo’s of truffels te kweken. Paddo’s hebben namelijk niet veel nodig om te groeien. Je hoeft er geen kweeklamp voor aan te schaffen, ze nemen nauwelijks ruimte in en je hoeft je geen zorgen te maken over geuroverlast. Je kleine vriendjes zijn dus lekker discreet, en groeien eigenlijk helemaal vanzelf.

Paddo’s? Truffels?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen maar goed. Het zou natuurlijk kunnen dat je bij het woord paddo’s meteen champignons voor ogen krijgt, en bij truffels vooral aan de peperdure variant denkt. In dat geval zullen we je even kort maar duidelijk inlichten. We hebben het hier namelijk niet over de paddo’s en truffels die je in restaurants krijgt voorgeschoteld, maar over magic truffels en paddo’s.

Wat paddo’s en truffels magisch maakt, is de psychoactieve stof psilocybine. Dat is een mild hallucinogeen dat in honderden schimmelsoorten voorkomt, en waarmee je een lekkere trip kunt maken zonder weg te gaan. De stof wordt in je lichaam omgezet in psilocine en werkt in op bepaalde serotoninereceptoren in je hersenen. Dit zorgt voor 3 tot 8 uur durende bewustzijnsveranderende effecten. Deze effecten komen in golven en zijn dikwijls heel visueel. Kleuren kunnen tijdens een trip heel intens worden, en ook het besef van tijd kan veranderen na het innemen van een dosis psilocybine.

Trippen

Het effect van paddo’s of truffels wordt een trip genoemd. Heb je het nog nooit meegemaakt dan weet je niet wat je overkomt. Het kan een spirituele verrijking, een groot verhelderend avontuur, en een geweldige ervaring zijn, maar het vereist wel dat je je op je gemak voelt waar en met wie je bent. Een lage dosering paddo’s of truffels vervormt wat je zintuigen waarnemen, en geven je een blije serotonineshot die in golven door je lichaam gaan. Hoge doseringen kunnen diepe spirituele trips, inzichten en hallucinaties veroorzaken. Laat je dus even goed informeren voor je voor het eerst gaat trippen.

Paddo’s en truffels kweken

Als je weleens een wietplant hebt gekweekt, dan wordt je eerste paddo- of truffel-oogst een eitje. Paddo’s en truffels laten zich namelijk heel makkelijk kweken met één van de paddo of truffel kweekkits van paddos kopen. De eerste paddo’s groeien in een paar weken uit de kweekkit, en magische truffels hebben zelfs maar drie dagen nodig voor je ze kunt oogsten.

zelf paddo's kweken

Het kweken van paddo’s is ontzettend makkelijk, omdat de paddo kweeksets van Paddoskopen.nl een volledig gekoloniseerd substraat bevatten. Het enige dat je eigenlijk hoeft te doen is de bak volgens de instructies te bevochtigen, en op een lichte, warme plaats te zetten. Eén tot twee weken later kun je je eerste vlucht magische paddestoelen oogsten.

Truffels kweken is zelfs nóg makkelijker met de truffel kweeksets van Paddoskopen. Je hoeft de kweekset zelfs niet eens te bevochtigen maar slechts een deksel te verwijderen. Drie dagen later spoel je het substraat uit de kweekset, en hou je zo’n 50 tot 80 gram verse magische truffels over.

WAARSCHUWING
Gebruik geen paddo’s wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je last hebt van een depressie of een aanleg hebt voor psychoses kun je paddo’s ook beter niet gebruiken. Uiteraard zijn paddo’s niet voor jongeren onder de 18 en mag je niet deelnemen aan het verkeer tijdens een paddotrip. Combineer paddo’s niet met andere stimulerende middelen of alcohol.

[Openingsfoto: khorkins, Shutterstock]
(advertenties)