(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Heb je een zwaar leven? Omarm je sores dan maar want je weet wat ze zeggen: door schade en schande wordt je wijs. En wijs ben je met een van deze nieuwe Thug Life bongs van ..eh juist.. Thug Life dus. Die zijn namelijk van een handzaam formaat, robuuste kwaliteit, betaalbaar en de ideale bongs voor zowel wiet als concentraat. 

We belichten slechts drie prachtige en betaalbare bongs van Thug Life maar er zijn er nog veel meer. Mocht er tussen dit geselecteerde trio dus geen bong naar jouw smaak zitten, dan is de kans groot dat je die wel op Focus Planet vindt. Al kunnen wij ons bijna niet voorstellen dat zowel de Menkure als de Bermuda Triangle en de Anhinga niet binnen jouw smaak en budget vallen. Kijk maar eens wat een juweeltjes het zijn!

Omarm je Thug Life

Thug Life bongs zijn met recht bongs om te omarmen. Stuk voor stuk zijn ze kundig ontworpen met mooie, in dit geval gele accenten, hebben ze een handzaam formaat en bestaan ze uit hittebestendig borosilicaatglas. Iedere Thug Life heeft sowieso een percolator en een glas op glas verbinding zodat je de bowl voor een banger kunt vervangen, of andersom. En de prijs? Die is ontzettend betaalbaar, let maar eens op!

Menkure (19 cm)

Het eerste stuk ’tuig’ dat we met je bespreken is de Thug Life Menkure, een 19 centimeter hoge bubbler met een glasdikte van 3 millimeter en een vrouwelijke 14,5 glas op glas verbinding om een mannelijke bowl of banger (banger niet inbegrepen) op te zetten. De Menkure heeft een diffuser-basisontwerp, een gespleten perculator en gele, aan concentraten gelijkende details. Voor slechts €23,95 te bestellen op Focus Planet.

Bermuda Triangle

Helemaal schorem is de Thug Life Bermuda Triangle, een ware blikvanger in elke kamer of coffeeshop. Deze Thug Life is maar liefst 24 centimeter hoog en gevormd in het bermuda-driehoeksontwerp. Ook hier vinden we gele concentraten-accenten maar belangrijker: meerdere percolators om je rook te koelen. Dat begint bij de drum percolator, dan gaat je rook langs een turbine en tenslotte in een voorgevulde gele spiraalvormige percolator. Als je rook dan nog niet zijdezacht is voor je longen dan weten wij het ook niet meer. De Bermuda Triangle is gemaakt voor olie, dus een dome en dabnagel zijn inbegrepen voor de prijs van €42,95.

Anhinga

Tot slot stellen we je voor aan het absolute schuim van de natie, die je dan ook voor slechts €17,95 in je bezit kunt hebben: de 15 centimeter hoge Anhinga. Deze bubbler is niet alleen de goedkoopste van het trio maar ook nog eens de sterkste. Met een glasdikte van maar liefst 5 millimeter is de Anhinga praktisch onverwoestbaar. Voorzien van een eenvoudige rechte, gele percolator en handig voor onderweg door het compacte formaat. Een banger of olieopzetstuk is niet meegeleverd maar daar hou je toch geld voor over want de Anhinga kost je slechts €17,95.

(advertentie)