(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Lauren Venster ging in de aflevering van haar reisdocumentaire programma Lauren!  (dinsdagavond op NPO3 uitgezonden) naar het zonnige Californië. Daar logeerde ze op de cannabis farm van de Sisters of the Valley. En deze dames zijn wellicht geen onbekenden voor de vaste CNNBS-bezoeker, want de zusters zitten volledig in de wiet!

Cannabis, god en zijn dienaressen

‘Op het eerste gezicht zijn het echte nonnen met hun traditionele kleding en rituelen, maar dat zijn ze verre van’, aldus NPO3 over deze aflevering van Lauren! Met al dan niet gespeelde verbazing dompelt de presentatrice zich onder in de cannabusiness van de acht nonnen en helpt ze onder andere met het knippen van toppen. Of Lauren er pap van lust – van wiet – blijft vooralsnog vaag, maar de dienaressen van God weten er in ieder geval uitstekend raad mee!

LEES OOK9 goeie redenen om aan te nemen dat Jezus wiet gebruikte

De aflevering ‘Wietrokende nonnen’ van Lauren! duurt een goed half uur en is zeker de moeite waard om te bekijken. We kunnen de reportage niet rechtsreeks delen, dus klik eerst op onderstaand fragment en kijk dan op de website van NPO3 lekker naar de constant blowende Californische nonnen:

(advertentie)