(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het is eind mei en als je buiten nog een paar mooie autoflowers wil kweken dan moet je daar niet te lang mee wachten. Delicatesse North Thunderfuck Automatic helpt je daarbij met een zeer snelle ontwikkeling en korte levenscyclus. Dat niet alleen maar deze hybride autoflower geeft ook een lucratieve opbrengst en krachtige euforische high.

Het begint al goed met deze autoflower want North Thunderfuck Automatic is op zijn minst een intrigerende naam voor een wietsoort. Ze is dan ook het automatisch bloeiende zusje van Matanuska Thunderfuck, een populaire sativa dominante hybride uit Alaska.

Automatisch lucratief

Als automatisch bloeiende variant is North Thunderfuck Automatic een lucratieve wietsoort voor buitenkwekers. Niet alleen omdat ze in slechts 10 tot 12 weken na het ontkiemen al geoogst kan worden, maar ook omdat de planten zeker voor een autoflower een behoorlijke hoogte kunnen bereiken. Binnen wordt deze soort al 70 tot 140 centimeter en buiten zelfs 150 centimeter. Dit zorgt ervoor dat een oogst van een ons per plant zeker mogelijk is met deze autoflower. Producent Royal Queen Seeds spreekt zelfs over een oogst van 140 tot 180 gram per plant, dus wie weet hoe ver die weegschaal uiteindelijk zal gaan?

North Thunderfuck Automatic is ook sterker dan de gemiddelde autoflower. Een goed gekweekte top heeft hierdoor wel 22% THC, en levert een zeer krachtig effect. Net als haar fotoperiode-gevoelige evenknie geeft ze een sterke euforische high, en is ze een ideale wietsoort om ’s ochtends mee op te staan. Je dag zal vrolijk beginnen, en je kruipt niet meteen weer terug onder de lakens.

Euforisch, krachtig en fris

De euforische effecten van North Thunderfuck Automatic worden niet in de laatste plaats veroorzaakt door het frisse terpenenprofiel. De meestgenoemde aroma’s voor deze autoflower zijn dan ook citrus en dennen met de intensiteit van een goede Skunk. Kweek je deze soort binnen dan kun je haar gemakkelijk trainen om de planten wat lager bij de grond te houden. Buiten zorgen de langere internodes en smalle bladvingers echter juist voor enige bescherming tegen schimmels en regen.

  • Soort: hybride (autoflower)
  • Genotype: Matanuska Thunderfuck, ruderalis
  • Bloeitype: autoflower
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken, 10 tot 12 weken van zaad tot oogst
  • Effect: sterk, fysiek ontspannen, euforisch (tot 22% THC)
  • Geur/smaak: Aards, Limoen, Skunky
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertentie)