(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Goed nieuws voor iedereen die de RollingStoned kweekkast overweegt! Er is nu namelijk een nieuwe versie van de meest stijlvolle en meest discrete kweekkast ooit verkrijgbaar. Maar dat is niet alles, de nieuwe LED versie is namelijk geen cent duurder. Sterker nog, de vertrouwde versie met T-Neon is nu zelfs 100 euro GOEDKOPER geworden!

Op verzoek van velen presenteren we een heuse LED versie van onze enige eigen RollingStoned G-Kit. Maar het moet gezegd worden, het was niet makkelijk om een geschikte LED lamp voor de RollingStoned G-Kit te vinden. De lamp moest wat ons betreft namelijk goed presteren, maar de RollingStoned G-Kit niet onnodig duur maken. We willen de stijlvolle kweekkast namelijk voor iedereen in Nederland en België betaalbaar houden. Maar goed, dat is gelukt. Vanaf nu kun je namelijk voor dezelfde prijs van 499 euro een RollingStoned G-Kit LED bestellen, terwijl de vertrouwde RollingStoned G-Kit met T-Neon verlichting nog slechts 399 euro kost. Deze prijzen zijn inclusief bezorging waar dan ook in Nederland of België.

20150223_141123

De nieuwste RollingStoned G-Kit is voorzien van een energiezuinige 144Watt LED kweeklamp van Horticoled

RollingStoned G-Kit LED

In de nieuwe LED versie van de RollingStoned G-Kit gaat een krachtige 144Watt LED kweeklamp van het Franse Horticoled schuil. Deze LED heeft 48 krachtige 3Watt LED’s in de kleuren rood, blauw, wit en ultraviolet voor een perfecte nabootsing van het natuurlijke zonlicht. Ultraviolet LED chips werken daarnaast preventief tegen schimmels en ongedierte terwijl ze voor een beter aroma (essentiële oliën) zorgen. Vergelijkbare LED-kweeklampen kosten alleen al meer dan 300 euro.

De lamp beschikt over twee aparte schakelaars, een voor de groei en een voor de bloeifase van je planten. Wanneer je alleen de groeischakelaar inschakelt, kun je tijdens de groeifase extra energie besparen met de LED kweeklamp. Tijdens de bloeifase stel je ook de bloeischakelaar in werking zodat er meer, en met name meer rood licht voor je planten ter beschikking komt, waardoor je het perfecte spectrum voor bloeiende planten creëert.

De LED wordt aan de bovenkant gekoeld door een ingebouwde stille ventilator wat perfect uitkomt in de kleine RollingStoned G-Kit van 105 x 60 x 60 centimeter. Het zorgt namelijk niet alleen voor een prima koeling van de lamp zelf, maar ook voor een uitstekende luchtcirculatie in de kweekkast. Volgende week zal Dokter Groen met de RollingStoned G-Kit met LED verlichting en CBD wietsoorten aan de gang gaan, uiteraard kun je zijn avontuur dan ook hier volgen.

Stijlvolle discrete kweekkast

De RollingStoned G-Kit is de meest stijlvolle en meest discrete kweekkast op de markt, al zeggen we het zelf. Hij past met zijn 105 x 60 x 60 centimeter in ieder huishouden en misstaat ook niet in je woonkamer. De kast is gemaakt van zwart hout met aluminium profielen. In elkaar zetten is een fluitje van een cent en ook qua kweken kun je met de G-Kit alle kanten op. De binnenkant van de kast is compleet met lamp, koolstoffilter en afzuiger maar voor de rest kun je zelf bepalen hoe je hem inricht. De G-Kit is in samenwerking met het betrouwbare en ervaren G-Tools ontwikkeld en heeft onlangs een upgrade gehad met niet twee, maar drie gepatenteerde lichtdichte luchtinlaten.

GKIT2

 

De RollingStoned G-Kit LED kost 499 euro inclusief thuisbezorging en de RollingStoned G-Kit met T-Neon verlichting kost nu nog maar 399 euro en dat is uiteraard ook inclusief thuisbezorging. Om te bestellen ga je naar rollingstoned.nl/rollingstoned-g-kit.

(advertenties)