(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je weleens een lekker concentraat maakt voor jezelf, bijvoorbeeld met een BHO extractiebuis, dan is een speciale DAB bong geen overbodige luxe. Daarmee ‘dab’ je zoals het hoort en tover je je concentraat in een mum van tijd in een smaakvolle damp. Je wordt zo high… als een Vlaamse papegaai! 

Een oliebong, zoals we het voor het gemak maar even noemen is een bong zoals je gewend bent, met als grootste verschil de pijpkop. Omdat je BHO nu eenmaal niet in een gewone pijpkop die voor wiet bedoeld is kunt doen, is de pijpkop van een oliebong aangepast. Het bestaat uit een zogenaamde ‘nail’ in een glazen bubbel die je gloeiend heet moet stoken. Wanneer je er dan een klein beetje BHO of ander concentraat op laat vallen, zal deze a la minute in een mooie wolk veranderen waar je knetterstoned van wordt.

‘Blaze’ glazen oliebong

Focus-Planet verkoopt verschillende soorten bongs die speciaal voor concentraten zijn ontworpen. Ze hebben er op hun webwinkel zelfs een speciale categorie voor gemaakt. Het gebruik van concentraten is in Amerika ontzettend populair maar ook in de lage landen wil men steeds vaker dabben zoals dat heet. Het is ook niet zo gek want een goed gemaakt concentraat is veel schoner dan gewone wiet of hasj en bijzonder smaakvol maar tegelijkertijd mild aan je keel.

De glazen ‘Blaze’ oliebong is een prachtig instapmodel die voorzien is van een nail van zuivere quartz vanwaar je de damp naar beneden zuigt door de douchekop diffuser heen, alwaar het door het water gekoeld wordt. Houdt de bong vast aan een of alle twee de stijlvolle blauwe hoorns en laat hem niet uit je handen vallen nadat je die dabs hebt gedabd!

Deze ‘Blaze’ oliebong kost je 77,95 euro, ga voor meer informatie naar focus-planet.com.

(advertenties)