(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De onnavolgbare dikzak CustomGrow420 is de populairste weed vlogger op YouTube, met inmiddels al 1,5 miljoen abonnees. Ook wij zijn al jaren fan van deze mafketel die een paar longen heeft waar een mammoetstier zich geenszins voor zou schamen. Meestal zit hij in zijn studio thuis allerlei shit uit te proberen, maar soms waagt ie zich ook naar buiten, zoals in deze video.

Samen met o.a. zijn vaste partner in cannabiscrime Harry Dabs bezoekt CustomGrow420 het beroemde driedaagse Seattle Hempfest, dat vorige maand augustus alweer voor het 27ste jaar op rij werd gehouden. Dat was altijd al een enorm evenement, maar sinds de staat Washington recreatieve wiet in 2014 legaliseerde is de beer natuurlijk helemaal los!

En CustomGrow420 – die nu we hem eens niet zittend in de studio maar staand/lopend in actie zien nog véél groter is dan we dachten – is van zichzelf al een grote THC-knuffelbeer. Kijk en geniet mee van zijn rondje over wellicht het leukste wietfestival ter wereld, dat begint met het beleefd (en succesvol) aanbieden van een vette dab aan een oud vrouwtje…

(advertentie)