(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De Nederlandse Marije en Max proberen op hun YouTube kanaal ‘Ditgebeurterals‘ – 106.000 abonnees inmiddels – allerlei dingen zelf uit. Hulde! Zeker als het gaat om drugs natuurlijk, zoals die keer dat Marije twee weken lang op de LSD zat. Verder kan je het zo gek niet bedenken (week zonder BH, week op sapkuur, 2 weken je haar niet wassen, et cetera) of deze levende proefkonijnen proberen het uit.

Een interessante aflevering van hun ditgebeurterals-avonturen is die over wietolie. Want hoewel die de afgelopen jaren mateloos populair is geworden door de medicinale cannabisrevolutie en de daarbij behorende opkomst van cannabis social clubs en patiëntenverenigingen, weten heel veel mensen niet precies van de hoed en de rand m.b.t. wietolie. En zeker niet die met THC erin, die immers officieel niet is toegestaan omdat onze verouderde Opiumwet dat als harddrugs ziet (haha).

Hoe dan ook, kijk hoe het Marije en haar Max bevalt om een week lang wietolie met CBD (wel legaal) en THC te gebruiken… Helpt het bij pijn, stress, spanning?

(advertentie)